merhaba arkadaşlar, jailbreaklı ipad 2 ios 9.3.5 sürümünü kullanıyorum, cihaz iyice yavaşladı, kullanmadığım sistem uygulamalarını silmek istiyorum var mı bir yöntemi ?
ikinci sorum ise ios 9.3.5 sürümüne uyumlu youtube ve twitter ihtiyacım var app admin ile veya appcake ile kuramadım
bilen kimse yok mu?
bilen kimse yok mu?
repo adresini biliyor musunuz rica etsem ?App Admin yerine AppStore++ tweakin kullanabilirsiniz isterseniz
hocam ios 11 den sonrası için uyumluymuş benim cihaz ios 9,3,5Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
hocam ios 11 den sonrası için uyumluymuş benim cihaz ios 9,3,5
Nasıl yapabiliriz bunuUygulama içi ses değiştirmek için tweak yok.
Filza ile uygulamaların ses dosyalarını bulup bire bir değiştirmek gerekli
bilen kimse yok mu?
Nasıl yapabiliriz bunu
Detaylı yardımcı olabilirmisiniz numaramı atsam ?Filza içinden hangi uygulamanın seslerini değiştirecekseniz ismi ile aratın ve bulduğunuz ses dosyalarını sizin seçtiğiniz ses dosyaları ile aynı formatta olacak şekilde isimleri ile bire bir değiştirin.
Ses dosyasını bulamadım bide yerine koycağım ses dosyasını nerden bulcam ve o formata nasıl çevircem lütfen ilgilenin müsaitsenizFilza içinden hangi uygulamanın seslerini değiştirecekseniz ismi ile aratın ve bulduğunuz ses dosyalarını sizin seçtiğiniz ses dosyaları ile aynı formatta olacak şekilde isimleri ile bire bir değiştirin.
Tahminimce bilgisayardaki bi ses programına koyup sesi kalınlaştırıp mesela geri yerine koycaz ama hangi uzantıya uygulayacağız bu işlemi onu bilmiyorumFilza içinden hangi uygulamanın seslerini değiştirecekseniz ismi ile aratın ve bulduğunuz ses dosyalarını sizin seçtiğiniz ses dosyaları ile aynı formatta olacak şekilde isimleri ile bire bir değiştirin.
youtube yi silip tekrar yükle en zahmetsiz yoluGüzel hocalarım ben cercube den telefonuma 7-8 saatlik video indirdim fotoğraflara kaydettim. İndirdiğim videoları sonrasında youtube san silmeye girdiğimde download kısmı boş gözüküyor ayarlarda ise 14 gb lık veri olduğu yazıyor çözümünü veya bu indirilen videoların filzadan yolunu yazabilecek biri varsa çok mutlu olurum teşekkür ederim efendiler (icleaner pro dan temizlik yapınca gitmiyor)
pc olmazsa olmaz 13.1.1 sürüm için AltSigner bu konudan incele 13.1.1 sürümüne pc bulursan kolay yöntemtir.Benim bir konuda yardıma ihtiyacım var ancak forumda konu açamadım yardımcı olurmusunuz
[automerge]1590108209[/automerge]
Ben 7. Nesil Ipad kullanıyorum evimde pc yok sürüm 13.1.1 sadece tableti kullanarak jailbreak yapmam mümkünmü eğer mümkünse nesıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz
olmaz kardeşim sadece 12.4 sürüm öncesi olur oda uncover yükleyebilirsen oda neredeyse çok zor duruma geldi son zamanlardaPeki 13.4 pc siz olur mu ?