Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hesabında ekli bir kart veya kullanılabilir bir kart yok uyarısı.
Hesabında ekli bir kart var mı
Kart kullanılabilir durumda mı
Bazen paypal 3$ üzeri ödemeleri paypal hesabından çekimi kabul etmiyor. Kart ile alım deneyin

Kart eklerken sorun yasiyorum zaten. Daha once ekliydi ayni kart simdi kabul etmiyor. Onca alim yaptim ama su an sorun ne anlamadim valla.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhabalar cihazım da bir uygulamayı IPA olarak yükledim. Bu uygulama appstore da güncelleme hatası veriyor. Bunun bir yolu var mı? güncel IPA versiyonunu bulamadım

Merhaba arkadaşlar şimdi elimde 12.1.1 yüklü bir 5S var ayrıca Jailbreak’li. Ben bunu nasıl sıfırlarım? Brick olmasında korkuyorum lütfen yardım edin. 12.1.1’de kalmak istiyorum SHSH kaydımda var. Yardım!

Merhaba arkadaşlar şimdi elimde 12.1.1 yüklü bir 5S var ayrıca Jailbreak’li. Ben bunu nasıl sıfırlarım? Brick olmasında korkuyorum lütfen yardım edin. 12.1.1’de kalmak istiyorum SHSH kaydımda var. Yardım!

Konu linkini inceleyin

Konu linkini inceleyin

Direk ayarlardan sıfırlasam olur mu? Böyle Succesionla falan uğraşmak istemiyorum.

Merhaba,
Şu internet hızını gösteren bir tweak var. Anlık kullanımı gösteren. Neydi aga o?
12.4 unc0ver

Arkadaşlar facebook ve insagram’da paylaşımları kimler görüntüledi, Çok merak ediyorum ️Acaba cydia’da bunla ilgili bi tweak varmı bildiğiniz
Teşekkürler..

merhaba arkadaşlar herkese hayırlı sahurlar unc0ver 12.4 safariden indirince program açılmıyor beyaz kalıyor ve profilde gözükmüyor nasıl çözebilirim? şimdiden teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• 763F7418-F8F1-4B21-A1C6-899F817F96CF.png
    763F7418-F8F1-4B21-A1C6-899F817F96CF.png
    1.2 MB · Görüntüleme: 17
Cydia & Zeppelin yükleme, Burda yeniyim bu 2 uygulamayı nasıl yükleyebilirim ?

Moderatör tarafından düzenlendi:
Cydia & Zeppelin yükleme, Burda yeniyim bu 2 uygulamayı nasıl yükleyebilirim ?

Konu linkinden jb yaptıktan sonra cydia yüklenir ve zeppelin tweakını yükleyebilirsiniz.

Merhaba. Spotify, youtubemusic gibi uygulamalar müzikleri nereye indiriyor. Bilen var mı acaba?

Arkadaşlar tweak veya tema yaptığımızda hangi repoya eklemeliyiz? Ücretli tweak veya tema yaptığımızda ücretleri tek paypal yöntemi ile mi alabiliyoruz?

merhaba arkadaşlar, jailbreaklı ipad 2 ios 9.3.5 sürümünü kullanıyorum, cihaz iyice yavaşladı, kullanmadığım sistem uygulamalarını silmek istiyorum var mı bir yöntemi ?
ikinci sorum ise ios 9.3.5 sürümüne uyumlu youtube ve twitter ihtiyacım var app admin ile veya appcake ile kuramadım

güncel olarak sağlıklı çalışan, pc ile telefon arasında kablo ile veri alış verişi nasıl yapılır ?

Geri