Merhaba İos 13.4.1 sürümünü bayadır jailbrakli kullanıyorum fakat bugünden itibaren spotify açılmamaya başladı nerdeyse her tweaki sildim fakat düzeltemedim. yardım edebilcek varmı
Spotify i silip tekrar yükleyin
Merhaba İos 13.4.1 sürümünü bayadır jailbrakli kullanıyorum fakat bugünden itibaren spotify açılmamaya başladı nerdeyse her tweaki sildim fakat düzeltemedim. yardım edebilcek varmı
checkra1n loader a girip restore system diyebilirsincheckra1n 13.3.1 nasıl tamamen silebilirim jbyi
Checkra1n i voidlinux ile yaparken sonda bu hata veriyor neden
Usb kablosuyla daha öncede yaptım şifre de kaldırdım port değişimi nedir
a-bypass ı deneyebilirsinPapara jailbreak algıladığı için uygulamaya giriş yapamıyorum "Liberty, Liberty Lite" bu twekları ve Paparanın sürümünü düşürmeyi denedim hiç bir sonuç alamadım yardımcı olabilir misiniz ? Checkra1n 12.4.4
Teşekkür ederim
Selam baylar. Tweak satin almada paypal kullanilmiyormu artik. Hata veriyoda bende.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Paypalı açarken vpn etkinleştirin.
Satin al diyince uygulamaya yonlendirmiyor safariye yonlendiriyo. Vpn ile denedim safarideyken ama yine ayni.
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi