Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Instagram'ı etkileyen 3 tweak var. Bir tanesi yüzünden acayip kasıyor. Ben o kasanı pasif yapıp sadece diğerlerini aktif edebilir miyim ?

Instagram'ı etkileyen 3 tweak var. Bir tanesi yüzünden acayip kasıyor. Ben o kasanı pasif yapıp sadece diğerlerini aktif edebilir miyim ?

Bir tweak başka bir tweaki’i engelliyorsa ve zorluyorsa , o Tweaki silmen lazım yani sadece pasif bırakmak yeterli olmayabilir...

bu cihaz ısınmasına neden olabilir veya batarya performansını engeller..

Bir tweak başka bir tweaki’i engelliyorsa ve zorluyorsa , o Tweaki silmen lazım yani sadece pasif bırakmak yeterli olmayabilir...

bu cihaz ısınmasına neden olabilir veya batarya performansını engeller..

Etkileyen dediğim yani eclipse, instagram++, iThemer'daki bir kaç tema uygulamaya etki ediyor. Engelleme gibi bir durum yok. Sadece iThemer'daki bir kaç tema aktif olunca kasma yapıyor. Benim istediğim iThemer, instagramda devre dışı kalsın. Çünkü diğer kısımlar da kullanıyorum temayı.

Etkileyen dediğim yani eclipse, instagram++, iThemer'daki bir kaç tema uygulamaya etki ediyor. Engelleme gibi bir durum yok. Sadece iThemer'daki bir kaç tema aktif olunca kasma yapıyor. Benim istediğim iThemer, instagramda devre dışı kalsın. Çünkü diğer kısımlar da kullanıyorum temayı.

iThemer de tek tema aktif edeceksin , bir kaç tema eklesende çalışmaz yada hatları karıştırırsın:)

Anemone veya iThemer’de sadece lazım olan tema klasörlerini kullan diğer kullanmadığın klasörleri silebilir veya yedek olarak bir yerde saklayabilirsin..
c947b546f8fd9ff6f31ceb45890ace7d.jpg

iThemer de tek tema aktif edeceksin , bir kaç tema eklesende çalışmaz yada hatları karıştırırsın:)

Anemone veya iThemer’de sadece lazım olan tema klasörlerini kullan diğer kullanmadığın klasörleri silebilir veya yedek olarak bir yerde saklayabilirsin..
c947b546f8fd9ff6f31ceb45890ace7d.jpg

Benimki normal ikon değiştiren temalardan farklı. :D Instagramı değiştiren "3rd Party" seçeneği. Onun içinden siliyorum Instagram olanı yine de aynı şekilde kasıyor. Anca hepsini kapatınca kasma gidiyor o zaman da bir tadı kalmıyor. :D

13068

EDİT: Flat UI paketini kaldırdım yine de kasma var.

EDİT 2: Bütün her şeyi kapatmama rağmen anca gidiyor kasma. :D Neyse artık tuzu biberi olsun buda. :D

Son düzenleme:
Arkadaşlar iPhone XS Max telefonumu Ankara Ankamall deki gürgençler yetkili servise verdim. Power tuşu içeri göçmüştü ve hoparlörden cızırtılı ses geliyordu.Şu anda sadece onarım parçası bekleniyor diye bir şey yazıyor servis işlemleri gözükmüyor.Apple Onarım merkezine gitmeden mi değişecek parça yoksa Apple onarım merkezine cihaz gittikten sonra değişim veya onarım kararı verilecek?Sizde süreç nasıl geçti ?
13072

Merhabalar ben jailbreak kullanmaya yeni başladım ios sürümü 12.1.4 unc0ver üzerinden kurdum cydiayı bir kaç bişey okuyup izleyip öğrendim repolar hakkında. Benim bu sürümde indirebileceğim repoları söyleyebilir misiniz ve bu repoları nasıl açabileceğimi,kullanacağımı(google üzerinden oyun indirmek,temaları değiştirmek gibi tabi böyle şeyler varsa dediğim gibi fazla bir bilgim yok)

Merhabalar ben jailbreak kullanmaya yeni başladım ios sürümü 12.1.4 unc0ver üzerinden kurdum cydiayı bir kaç bişey okuyup izleyip öğrendim repolar hakkında. Benim bu sürümde indirebileceğim repoları söyleyebilir misiniz ve bu repoları nasıl açabileceğimi,kullanacağımı(google üzerinden oyun indirmek,temaları değiştirmek gibi tabi böyle şeyler varsa dediğim gibi fazla bir bilgim yok)

Konu linkinden repoları ekleyebilirsiniz.

Cihazım iphone 6 geçen hafta pilimi yenilettim %100 pil sağlığım ama geçen hafta sürümüm 12.0dı şarjım 1 gün gidiyordu 12.4e geçtim 3 saatte boşalıyor pil su gibi gidiyor neden kaynaklı sürümden mi yoksa fabrikaya sıfırlayayım mı tekrar bu sorunu yaşayan var mı 12.0ken jb vardı cihazda.

chimeranın devamlı kalkmasından veya sorun çıkartmasından dolayı yedek programına ihtiyacım var.
yüklediğim tweak'leri ve ayarlarını yedeklerini alabileceğim kullanışlı bir program var mıdır?

Telefonum ios 11.4.1 unc0ver jb yüklü . Tweaklar aktif değilken bile müzik dinlerken telefonun sesi yükseliyor. Kısıyorum ekran kaplıyken birkaç tık yükseliyor. İtunes ile 0dan yeni yazılım yüklemeden çözebilirmiyim ?
[automerge]1564588872[/automerge]
spigen kılıfı çıkarınca şimdilik düzeldi

Son düzenleme:
Merhaba CustomSound eklentisini kurarken asagidaki uyariyi aliyorum. 12.2 destekli ama kuramiyorum.
993fb3d110468e3733907e1353616bc7.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

b5f081f23a17a09f8b35ff98a4a51f86.jpg

Arkadaşlar çeviri yerinde böyle bişey çıkıyor sorun ne olabilir

Arkadaşlar jailbreak de eskiden AppStore alternatifi bir sürü tweak vardı vshare,25pp,AppCake vb mağazalar vardı ancak Suan sadece AppCake var oda işimi görmüyor güncel başka bir mağaza varmı önerdiğiniz

Arkadaşlar jailbreak de eskiden AppStore alternatifi bir sürü tweak vardı vshare,25pp,AppCake vb mağazalar vardı ancak Suan sadece AppCake var oda işimi görmüyor güncel başka bir mağaza varmı önerdiğiniz

Appcake ios 12 de çalışıyor mu? hangi repo dan kurulum yaptınız?

Merhaba arkadaşlar jb li cihazlar için bilgisayarda bir program var mı cihazda kurulun olan uygulamaları sistem dosyalarını herşeyi gösteren bir program

Merhaba arkadaşlar jb li cihazlar için bilgisayarda bir program var mı cihazda kurulun olan uygulamaları sistem dosyalarını herşeyi gösteren bir program

3utools ile pc den cihazın tüm dosyalarına erişebilirsin.
Öncesinde apple file condit tweakını cihazına yüklemen gerekli.

Geri