Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
12.3.2 de yedekleme yaptim sonra 12.3 e gectim yedekleme yapamiyor sürüm yukseltin diyor sorun bu nasil düzeltilebilir

Bir üst sürümde aldığın yedeği bir alt sürüme yükleyemezsin

Eğer ki itunes ile 12.3 de yedek aldıysan ve 12.3.2 sürümüne güncellediğinde itunes ile eşleme yapmadıysan bilgisayardan itunes ile yedeğini geri yükleyebilirsin.

Arkadaşlar pubg oynadığım facebook hesabı kapatıldı fake hesaptan geri nasıl açarım veya pubg hesabıma tekrar nasıl erişirim biri yardım edebilir mi

Merhaba arkadaşlar forumda arattım ama ekteki klavye satırını oluşturamadım kullandığım tweakler sayı satırı vs açtı ekte ki satırı hangi tweakle nasıl yapacağım detaylı anlatabilir mi acaba?

Ekli dosyalar

• 845581D4-465C-420B-A60B-A82207A89000.jpeg
    845581D4-465C-420B-A60B-A82207A89000.jpeg
    143.2 KB · Görüntüleme: 19
merhabalar acaba direk galerime internetten video yükelyebileceğim bir tweak varsa önereblirmisiniz ? Ve bir de müzikle alakalı tweakler varsa onlarıda söylermisiniz şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar forumda arattım ama ekteki klavye satırını oluşturamadım kullandığım tweakler sayı satırı vs açtı ekte ki satırı hangi tweakle nasıl yapacağım detaylı anlatabilir mi acaba?

Tweak ve repolarını görmeden bir çözüm bulunmaz..

arkadaslar Foto albumunde neredeyse 1 fotodan 3 yada 5 tane var bunu silen bir app yokmu bulup tel jailbreaksiz selamlar

Whatsapp bildirimleri gelmiyor.
Arkadaşlar sil tekrar yükle demeyin denedim olmadı jailbreakteki herhangi bir tweakle alakalı olabilir mi ?

beyler benim telefonda emojiler gözükmüyor bu arada sürümüm 10.3.3 ve jailbroken
ios 12 emoji tweakı varmı şimdidien teşekkürler arkadaşlar

beyler benim telefonda emojiler gözükmüyor bu arada sürümüm 10.3.3 ve jailbroken
ios 12 emoji tweakı varmı şimdidien teşekkürler arkadaşlar

Geri