facebook sponsor reklamlarini kaldiran tweak var mi ios 12 icin?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Repodan mega untrusted hosts blocker tweaklarını deneyebilirsin
Linkleri görebilmek için
Giriş yap veya üye ol.
facebook sponsor reklamlarini kaldiran tweak var mi ios 12 icin?
Appcake yuklemek istiyorum fakat appsync istiyor 12.1.4 e appsync nasil yukleyebilirim.
TesekkurlerAppcake sorunlu kullanmanızı önermem.
Instagram'ı etkileyen 3 tweak var. Bir tanesi yüzünden acayip kasıyor. Ben o kasanı pasif yapıp sadece diğerlerini aktif edebilir miyim ?
Bir tweak başka bir tweaki’i engelliyorsa ve zorluyorsa , o Tweaki silmen lazım yani sadece pasif bırakmak yeterli olmayabilir...
bu cihaz ısınmasına neden olabilir veya batarya performansını engeller..
Etkileyen dediğim yani eclipse, instagram++, iThemer'daki bir kaç tema uygulamaya etki ediyor. Engelleme gibi bir durum yok. Sadece iThemer'daki bir kaç tema aktif olunca kasma yapıyor. Benim istediğim iThemer, instagramda devre dışı kalsın. Çünkü diğer kısımlar da kullanıyorum temayı.
iThemer de tek tema aktif edeceksin , bir kaç tema eklesende çalışmaz yada hatları karıştırırsın:)
Anemone veya iThemer’de sadece lazım olan tema klasörlerini kullan diğer kullanmadığın klasörleri silebilir veya yedek olarak bir yerde saklayabilirsin..
![]()
Merhabalar ben jailbreak kullanmaya yeni başladım ios sürümü 12.1.4 unc0ver üzerinden kurdum cydiayı bir kaç bişey okuyup izleyip öğrendim repolar hakkında. Benim bu sürümde indirebileceğim repoları söyleyebilir misiniz ve bu repoları nasıl açabileceğimi,kullanacağımı(google üzerinden oyun indirmek,temaları değiştirmek gibi tabi böyle şeyler varsa dediğim gibi fazla bir bilgim yok)
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.reposu ekli değil mi ?
Arkadaşlar jailbreak de eskiden AppStore alternatifi bir sürü tweak vardı vshare,25pp,AppCake vb mağazalar vardı ancak Suan sadece AppCake var oda işimi görmüyor güncel başka bir mağaza varmı önerdiğiniz
Merhaba arkadaşlar jb li cihazlar için bilgisayarda bir program var mı cihazda kurulun olan uygulamaları sistem dosyalarını herşeyi gösteren bir program