Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar cercubede sorun var versiyonda 5.0.5 ama yine sorun devam ediyor çözümü varmı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba arkadaşlar
Respring logosu değiştirmek istiyorum
12.1.4 jb kullanıyorum
Anemone kullanmıyorum, snowboard kullanıyorum
Ve hazır paket değil de kendim customize etmek istiyorum örneğin bir gif dosyasını respring logosu yapmak gibi vs.
Yardımcı olabilecek varmı? :confundio1:

IMG_0317.jpg

S.a bunun çözümü nedir sürekli çıkıyo kurtulamadım yanlış bişiy mi yükledim acaba düne kadar yoktu

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba arkadaşlar
Respring logosu değiştirmek istiyorum
12.1.4 jb kullanıyorum
Anemone kullanmıyorum, snowboard kullanıyorum
Ve hazır paket değil de kendim customize etmek istiyorum örneğin bir gif dosyasını respring logosu yapmak gibi vs.
Yardımcı olabilecek varmı? :confundio1:

Doğrudan dosya sistemine yapılan müdahalelerde yanlışlık yapılması halinde cihazın elmada kalmasına neden olur. İşlemleri yaparken dikkatli olun. Sorumluluk sizindir.
Filza Respring dosya yolu
/System/Library/PrivateFrameworks/BackBoardServices.framework
resimleri kendiniz ölçeklendirme ve isimlendirme yaparak respring logosu oluşturabilirsin.
Veya paylaştığım linkdeki tweakı inceleyebilirsin.

Son düzenleme:
Sorun nedir.?

Dowland kısmı çıkmıyor önceleri videoda müzikte indiriyodum şimdi pip diye bişey var libcercubede hepsi tamam ama anlamadım

Dowland kısmı çıkmıyor önceleri videoda müzikte indiriyodum şimdi pip diye bişey var libcercubede hepsi tamam ama anlamadım

Pip e değil yandaki küçük ok a dokun extra menü çıkacak orda cercube yazana dokun yeni versiyon böyle.
71a7aa5486270b009211b7d33fd5d695.jpg

Pip e değil yandaki küçük ok a dokun extra menü çıkacak orda cercube yazana dokun yeni versiyon böyle.
71a7aa5486270b009211b7d33fd5d695.jpg

ya ben o oka hiç tıklamadım bu ne körlükmüş çok saolasın sonra bi uyarı verdi maili onayladım oldu çok teşekkür ederim

çok fazla twiter hesabına telefonumu bağladım şuan tektek grıp hesaplardan siliyorum ama hala baska hesapda bağlı dıyor bunun bir çözümü varmı arkadaşlar telefonum hangi twiter hesabında kayıtlı bakabıleceğimiz yada tüm hesaplardan kaldırabıleceğımız ? butun gun bunu çözmeye uğraştım 😔

Twitter yardım bölümünden iletişime geçin. Hesabın bağlı olduğu cihazlar neyse de, cihazın bağlı olduğu hesaplar konusu çok daha başka bir olay.
Kolayca (en azından bizim tarafımızdan) halledilebilecek bir şey gibi durmuyor.

evet malesef bende bi çözüm bulamadım 2 gün uğraştım yardım kısmından kullandığım hesaplara tektek girip telefon numarasını kaldırdım hesapları deactif ettim fakat yinede yeni hesap açarken bu numara başka hesapta kuullanılıyor diyor çözüm olarak şimdilik kız arkadaşımın telefonunu onay olarak kullanıyorum .

Selam forumdaslar herkese hayirli aksamlar dilerim.
az once telefonumda whatsapp da gorusme yaparken kasmalar donmalar meydana geldi.

Telefonumu temizleme vakti geldi dedim sanirim fakat iki tane durum vaziyet var hangisi dogru doluluk oraninda ?

Ve hangi programla temizlemi onerirsiniz tesekkurlee

Ekli dosyalar

• 263C7B8F-A520-4AAF-BF05-01BAFAB38562.png
    263C7B8F-A520-4AAF-BF05-01BAFAB38562.png
    199.2 KB · Görüntüleme: 10
  • DB91F6EB-FA79-44D1-AADA-DBA9B56A358B.png
    DB91F6EB-FA79-44D1-AADA-DBA9B56A358B.png
    101.6 KB · Görüntüleme: 10
Yaa arkadaşlar bu 12.3 için pwn20 ninde yazdığı hiçbirşey yok adamlar yoksa jb çıkarmayacaklar mı? Yani nedir bu kaç haftalardır 12.3 için birşey söylemiyor halen bekleyen çokça 12.3 4k kullanıcı var. Bu konu hakkında bi bilgisi olan var mı?

Yaa arkadaşlar bu 12.3 için pwn20 ninde yazdığı hiçbirşey yok adamlar yoksa jb çıkarmayacaklar mı? Yani nedir bu kaç haftalardır 12.3 için birşey söylemiyor halen bekleyen çokça 12.3 4k kullanıcı var. Bu konu hakkında bi bilgisi olan var mı?

Elinde malzeme olmadan bir şey yapamaz, bir şey de söyleyemez. Ne demesini bekliyorsun sen ondan ?

Selam forumdaslar herkese hayirli aksamlar dilerim.
az once telefonumda whatsapp da gorusme yaparken kasmalar donmalar meydana geldi.

Telefonumu temizleme vakti geldi dedim sanirim fakat iki tane durum vaziyet var hangisi dogru doluluk oraninda ?

Ve hangi programla temizlemi onerirsiniz tesekkurlee
İkiside doğru. Hesaplamanın bitmesini bekleseydin. iCleaner sisteme ayrılan alanı hesaplamıyor. Sadece Kullanıcı veri hesaplaması yapıyor. Ona göre aradaki farkın sisteme ayrıldığını anlayabilirsin

Uygulamaya özel çözünürlük ayarlama vardı, sanki öyle hatırlıyorum. Seçtiğimiz uygulamaların ekrana göre scalesini ayarlıyorduk. Hatırlayabilen ya da bilen var mı ?
System infodan sorunsuz bi şekilde çözünürlük değiştirip sorunsuz kullanıyorum fakat oynadığım oyuna girince çözünürlüğü berbat oluyor, hiçbişey net olmuyor, bunun bi çözümü var mı ?

Geri