Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cydia da olan tüm tweakler var değil mi sileoda ve farkları ne cydia ile

Aynı tweaklar var. geliştiricileri farklı.

@Fearcon bir iki gün içinde jb devre dışı kalır tekrar silip yüklemeye çalışırsınız.
Site üzerinden indirmeleri önermiyoruz.
Pc de cydia impactor ile yükleyin.

@Fearcon linkden ipa dosyasını indirin pc de cydia impactor programı ile cihaza yükleyin

Arkadaşlar cydia impactorden ipa dosyası yüklerken 10 dakika sonra çalışmayı durdurdu diyor bilgisayar windows 7 1 haftadır uğraşıyorum yardım eder misiniz

Arkadaşlar cydia impactorden ipa dosyası yüklerken 10 dakika sonra çalışmayı durdurdu diyor bilgisayar windows 7 1 haftadır uğraşıyorum yardım eder misiniz

ignition.fun sitesinden direk unc0ver ipasini indirip kurmayi denedinizmi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

olmuyor hepsini denedim herşeyi yapıyorum tam ortalarda yüklenirken çalışmayı durdurdu diyor

Cydia impactor sağ tıkla özelliklerden uyumluluk modunu değiştirmeyi denedinmi
Söylediğim yöntemde denetim masası hesap ayarlarından yeni bir kullanıcı eklemen sonraki sayfada microsoft hesabı olmayan bir hesap açman ve mevcut hesaptan çıkış yapıp açtığın hesap ile cydia impactor çalıştırmayı deneyecektin.
Mevcut programı sil Cydia impactor 0.9.43 versiyonu indir ve tekrar dene.

Merhaba arkadaşlar jailbreakdan sonra kameramda zoom yapamıyorum, yapmaya çalışınca uygulama kitleniyor sorun ne olabilir
Teşekkürler

Cydia impactor sağ tıkla özelliklerden uyumluluk modunu değiştirmeyi denedinmi
Söylediğim yöntemde denetim masası hesap ayarlarından yeni bir kullanıcı eklemen sonraki sayfada microsoft hesabı olmayan bir hesap açman ve mevcut hesaptan çıkış yapıp açtığın hesap ile cydia impactor çalıştırmayı deneyecektin.
Mevcut programı sil Cydia impactor 0.9.43 versiyonu indir ve tekrar dene.
uyumluluğu windows 7 yi seçtim ama yönetici olarak çalıştırınca dosyayı atamıyorum

Geri