Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mrblar merak ettigim bir konu var. Eskiden telefona temiz yeni kurulum yapinca jailbreak tamamen silinir sanirdim ama sanirim yanlis biliyormusum. iphone 8 cihazda ios 12.1.3 de jailbreak yapmış fakat bir tweak yüzünden telefon elmada takılı kalmıştı. shsh blobları hatalı aldığımdan üst sürüme telefonu yükselttim(tam olarak telefonu sıfırlayarak). şimdi tekrar jailbreak yapınca cydia ve bazı tweaklerde yapmış olduğum ayarlar aynen geri geldi. merakettiğim jailbreaki tamamen kaldırmanın bir yolu var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mrblar merak ettigim bir konu var. Eskiden telefona temiz yeni kurulum yapinca jailbreak tamamen silinir sanirdim ama sanirim yanlis biliyormusum. iphone 8 cihazda ios 12.1.3 de jailbreak yapmış fakat bir tweak yüzünden telefon elmada takılı kalmıştı. shsh blobları hatalı aldığımdan üst sürüme telefonu yükselttim(tam olarak telefonu sıfırlayarak). şimdi tekrar jailbreak yapınca cydia ve bazı tweaklerde yapmış olduğum ayarlar aynen geri geldi. merakettiğim jailbreaki tamamen kaldırmanın bir yolu var mı?

Jailbreaki tamamen kaldırmanın en iyi yolu DFU mode ile yazılımı yüklemek. Forumda konusu var.

Ek olarak şuanda linkteki araçta %100e yakın bir kaldırma sağlıyor

@hansebahattin daha önce jb li halde itunes veya icloud yedeklemesi yaptıysanız ve restore sonrası geri yüklediyseniz cydia ayarları geri yüklenir cihaza (itunes ve icloud cydia ayarlarını da yedekliyor)

Jailbreaki tamamen kaldırmanın en iyi yolu DFU mode ile yazılımı yüklemek. Forumda konusu var.

DFU mod ile zaten yeni sürüme geçmiştim. Bu arada bu succession aracını tekrar kullanmam. onun yüzünden jailbreakden oldum :D

@hansebahattin daha önce jb li halde itunes veya icloud yedeklemesi yaptıysanız ve restore sonrası geri yüklediyseniz cydia ayarları geri yüklenir cihaza (itunes ve icloud cydia ayarlarını da yedekliyor)

dediginiz cok mantikli. ben yeni aygit olarak telefonu ayarlamistim ama sonrasinda eski icloud hesabi actim. belki o arada dediginiz gibi cydia ve carbridge ayarlari geri geldi.

dediginiz cok mantikli. ben yeni aygit olarak telefonu ayarlamistim ama sonrasinda eski icloud hesabi actim. belki o arada dediginiz gibi cydia ve carbridge ayarlari geri geldi.

DFU mode kalıntı bırakmaz, Jailbreakli yedeği geri yüklediysen ayarlar geri gelir. Recovery ilede yapmış olabilirsin yüklemeyi

Arkadaşlar 12.3 için jb çıkınca hemen yapıp UPSCALE tweak'i ile çözünürlüğü 1024x768 yapmak istiyorum. Yapsam bi sıkıntı çıkar mı? Ve 12.3 için artık ne zaman çıkacak 😭

Arkadaşlar 12.3 için jb çıkınca hemen yapıp UPSCALE tweak'i ile çözünürlüğü 1024x768 yapmak istiyorum. Yapsam bi sıkıntı çıkar mı? Ve 12.3 için artık ne zaman çıkacak 😭
hemen upscale yüklemek yürek ister. en uyumsuz tweaklerden birisidir kendisi. bence en son yüklemen gereken tweak...

arkadaşlar instagramda kullanılacak tweak olarak neler var yeni açtım ne işe yaradığınıda yazabilirseniz sevinirim

Rocket for instagram türkçe yaması yokmu arkadaşlar

Cercube yine sorun çıkartmaya başladı arkadaşlar sizde durum nasıl güncelleme aldı yine aynı

Arkadaşlar telefonum iPhone X 12.3 . Cydia varken reprovision yükleyip ipa uygulamalrda imza sıkıntısı yaşamıyordum haliyle 12.3 te jb yok daha . reprovisionu ipa olarak yükleyebilirmiyim cydia impactordan veya başka bir öneriniz varmıdır .

Admin ve moderatörler . Yeni konu açtığımız da açmayın diye uyarıp buraya yönlendiriyorsunuz burdan da soru sorduğumuz da cevap vermiyorsunuz . Sabahtan beri bütün konulara cevap yazıldı benim soruma cevap yazılmadı

Arkadaşlar telefonum iPhone X 12.3 . Cydia varken reprovision yükleyip ipa uygulamalrda imza sıkıntısı yaşamıyordum haliyle 12.3 te jb yok daha . reprovisionu ipa olarak yükleyebilirmiyim cydia impactordan veya başka bir öneriniz varmıdır .

JB siz cihazlarda RePrevision yüklenmez/işlem yapmaz..

JailbreakTR

Admin ve moderatörler . Yeni konu açtığımız da açmayın diye uyarıp buraya yönlendiriyorsunuz burdan da soru sorduğumuz da cevap vermiyorsunuz . Sabahtan beri bütün konulara cevap yazıldı benim soruma cevap yazılmadı

Foruma giriş yapan üye direk konu açmak istiyor ve maalesef aynı konular defalarca açıldığı için kilitleniyor. Yeni konuya cevap veriliyor da buraya yazılan mesaja cevap verilmiyor gibi olumsuz bir düşünceye kapılmayın. 7/24 forum takipte olamıyoruz malum herkesin bir işi var. Üye arkadaşlar da yönetimde bulunan admin ve moderatörler de bilgisi dahilinde sorunuza cevap verirler.

Sorunuzun cevabına gelirsek reprovision ipa dosyası değil bir cydia paket programıdır. Hali ile jbsiz cihazlara yüklenemez. Jbsiz cihazlarda imzalama işlemi yapabilmek için cydia impactor kullanabilirsiniz.

Selamun Aleykum Ben Tweak Konusunda Yeniyim Yardımcı Olursanız Sevinirim Ben bir tema kurdum ama arkasındaki wallpers değişmiyor başka wallper indiriyorum yine olmuyor sebebi nedir nasıl yapmalıyım yükledikten sonra şimdiden teşekkürler

Geri