Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tweakbox’tan unc0ver indirdim İphone 5S imi destekliyor yapayım mı yoksa cydia impactor ile mi yapayım
[automerge]1563612819[/automerge]
unc0ver ile jb yapmaya çalışıyorum exploting kısmında kalıyor 1 den yukarı çıkmıyor fake via falan yazıyor çözümü nedir

Son düzenleme:
tweakbox’tan unc0ver indirdim İphone 5S imi destekliyor yapayım mı yoksa cydia impactor ile mi yapayım
[automerge]1563612819[/automerge]
unc0ver ile jb yapmaya çalışıyorum exploting kısmında kalıyor 1 den yukarı çıkmıyor fake via falan yazıyor çözümü nedir

Chimera ile jb yapmayı deneyin

Arkadaşlar chemeira ile jb yaptıktan sonra e yapmam gerek neleri yüklemem gerek yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar chemeira ile jb yaptıktan sonra e yapmam gerek neleri yüklemem gerek yardımcı olur musunuz?

Konu başlıklarını inceleyin

Konu başlıklarını inceleyin
Hocam ben jailbrak yapmaya çalıştım 1 adımda kapanıp açıldı bi daha uygulamayı açtım yine 1 adımdaydı bu sefer hata verdi
[automerge]1563619936[/automerge]
Hocam ben jailbrak yapmaya çalıştım 1 adımda kapanıp açıldı bi daha uygulamayı açtım yine 1 adımdaydı bu sefer hata verdi
Hocam ben jailbrak yapmaya çalıştım 1 adımda kapanıp açıldı bi daha uygulamayı açtım yine 1 adımdaydı bu sefer hata verdi Chmirea yı sildim bi daha cydia impactor ile yüklemeye çalıştım olmadı

iPhone 6 Plus 12.2 hata görüntüsü yok elimde almayı unuttum

Şu an için Chimera jb iphone 6 12.2 sürümünde her cihazda çalışmıyor. Biraz şans işi oldu jb yapabilmek. Cydia impactor ile chimera jb aracını cihazınıza yükleyin cihaza, hardreset atıp uçak modunda tekrar deneyin

Şu an için Chimera jb iphone 6 12.2 sürümünde her cihazda çalışmıyor. Biraz şans işi oldu jb yapabilmek. Cydia impactor ile chimera jb aracını cihazınıza yükleyin cihaza, hardreset atıp uçak modunda tekrar deneyin
Sorun da orda cihaza chimera yüklerken hata veriyor

Merhaba... bende tvos profili yuklu oldugu halde niye halâ guncelleme uyarisi geliyor acaba yardimci olabilecek kimse var mi?

Merhaba... bende tvos profili yuklu oldugu halde niye halâ guncelleme uyarisi geliyor acaba yardimci olabilecek kimse var mi?

Konu linkinde spoiler içerisinde ota sorunu çözümü var.

Konu linkinde spoiler içerisinde ota sorunu çözümü var.
Tesekkurler

Arkadaşlar bu dock yerine düz dock nasıl yaparım
dd3d3fa959f8cb80c9327fa70738ba64.jpg

Bi arkadaşımda iphone 6 , diğer arkadaşımda iphone 6s var. Karşılıklı telefonlarını değiştirdiler. Telefonlarındaki tüm bilgilerin aktarımı en kolay şekilde , aşama aşama nasıl yapılır ?

Beyler snapper 2 bin reposunu bilen varsa yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkürler

Bi arkadaşımda iphone 6 , diğer arkadaşımda iphone 6s var. Karşılıklı telefonlarını değiştirdiler. Telefonlarındaki tüm bilgilerin aktarımı en kolay şekilde , aşama aşama nasıl yapılır ?

iMazing programı bu konuda iyidir

Merhaba cihazıma cydia impactor ie unc0ver 3.3.7 sürümünü yüklemek istedim fakat şu sorun ile karşılaşıyorum yardım edermsiiniz12918

Geri