Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İos 12.2 kurdum cydia dan bir şey yüklediğimde nereden aktif edeceğimi veya nereye gittiğini bilmiyorum kapsamlı bir şekile bana nasıl kullanmam gerektiğini anlatacak olan varmı ? Çok sevinirim

Selamun Aleykum Ben Tweak Konusunda Yeniyim Yardımcı Olursanız Sevinirim Ben bir tema kurdum ama arkasındaki wallpers değişmiyor başka wallper indiriyorum yine olmuyor sebebi nedir nasıl yapmalıyım yükledikten sonra şimdiden teşekkürler

Yüklediğiniz Tweak nedir.

Foruma giriş yapan üye direk konu açmak istiyor ve maalesef aynı konular defalarca açıldığı için kilitleniyor. Yeni konuya cevap veriliyor da buraya yazılan mesaja cevap verilmiyor gibi olumsuz bir düşünceye kapılmayın. 7/24 forum takipte olamıyoruz malum herkesin bir işi var. Üye arkadaşlar da yönetimde bulunan admin ve moderatörler de bilgisi dahilinde sorunuza cevap verirler.

Sorunuzun cevabına gelirsek reprovision ipa dosyası değil bir cydia paket programıdır. Hali ile jbsiz cihazlara yüklenemez. Jbsiz cihazlarda imzalama işlemi yapabilmek için cydia impactor kullanabilirsiniz.
Cydia impactor kullanabileceğimi biliyorum ama 1 haftalık imza geliyor her zaman yanımda laptop olmuyor bunun başka bir çözümü yokmudur ?

Cydia impactor kullanabileceğimi biliyorum ama 1 haftalık imza geliyor her zaman yanımda laptop olmuyor bunun başka bir çözümü yokmudur ?

Konu linkinden dev hesabına katılabilirsiniz.
1 yıllık sertifika imzalanır ve sorunsuz kullanabilirsiniz.

Arkadaşlar iPhone 6 Plus iOS 12.2 jailbreak geldi mi

Chimera ile jb yapabilirsiniz.

Ben uncover ile jb(12.2)yaptım fakat sanki biraz sıkıntılı gibi yüklediğim tweak’leri nereden aktifleştireceğim nasıl bakacağım ayarlarda yok hiç bir yerde yok anlayamıyorum biri yardım etsin

Ben uncover ile jb(12.2)yaptım fakat sanki biraz sıkıntılı gibi yüklediğim tweak’leri nereden aktifleştireceğim nasıl bakacağım ayarlarda yok hiç bir yerde yok anlayamıyorum biri yardım etsin

Hangi tweakları hangi repodan yüklediniz.

Önceki sayfalardaki restore root fs olayını denedim en sın kapayım jb yaptım fakat cydia gelmiyor bu sefer

Yüklü olan unc0ver ipa sını silin ve linkden yeni indirin pc de cydia impactor ile yükleyin.

Yüklü olan unc0ver ipa sını silin ve linkden yeni indirin pc de cydia impactor ile yükleyin.
Tweakbox’dan yüklemiştim silip oradan tekrar yüklesem sıkıntı çıkar mı ?

3.3.2 sürümü yüklü silip yükleyeyim bi dakika terminal kısmına hakim değilim onu söyliyeyim

Moderatör tarafından düzenlendi:
iphone 5s 12.1.4 sürümlü telefonum var nasıl jailbreak yapabilirim?

Geri