Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bymete arkadaşımızın dediğini yaptım gentlmen temasını kaldırdım dün daha donma yapmadı şu an iyi gibi bi bakalım o temedanmı acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O tema çok ağır bir temadır.Kimseye tercih etmiyorum 2 defadır sorun yaşadım o temayla ilgili jb oluyordum zor kurtardım.sorun yaşayan olursa Gentleman for Anemone kaldırın ardından Anemone kaldırın tekrar kurun Anemoneyi iyi forumlar

Arkadaşlar merhaba appcakeyi güncelledim bugün ama cihaz respringte kaldı sonra açmaya çalıştım bu seferde elmada kaldı açılmıyor ios 11.3.1 yardım lütfen teşekkürler

E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasıl olmuşsa kendi kendine boş bir sayfa oluşmuş (ana ekranın öncesi) nasıl sileceğimi bilmiyorum tek çözüm uygulamaları oraya taşımak gibi. Çözümü var mıdır?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar merhaba appcakeyi güncelledim bugün ama cihaz respringte kaldı sonra açmaya çalıştım bu seferde elmada kaldı açılmıyor ios 11.3.1 yardım lütfen teşekkürler

E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jailbreaksiz modda açılıyor mu?

Merhabalar ios 11.0.3 jailbreak kullanıyorum. 7 günlük sertifika sürem bitti. Tekrar pcden ipayı yüklemeye kalktım fakat Cydia impactorda 160 kodlu sertifika hatası alıyorum çözümünü bulamadım bilgisi olan varmı?

Merhabalar ios 11.0.3 jailbreak kullanıyorum. 7 günlük sertifika sürem bitti. Tekrar pcden ipayı yüklemeye kalktım fakat Cydia impactorda 160 kodlu sertifika hatası alıyorum çözümünü bulamadım bilgisi olan varmı?

Kardeşim tavsıye ederim devaccount hesabına gelmeni ben geçtim.şimdi kafam rahat Sertifika derdi imza derdi diye birşey Yok bence bir bak derim.

Kardeşim tavsıye ederim devaccount hesabına gelmeni ben geçtim.şimdi kafam rahat Sertifika derdi imza derdi diye birşey Yok bence bir bak derim.

Nasıl geçiş yapacağım

Nasıl geçiş yapacağım

efsane6 ya özelden yaz o yardımcı olur sana bak bu benim kalan surem yaniöbu kadar gün kafam rahat
49181ad1c7dfbcfa3271f133446f9c41.png

Bu benim sorunu çözmüyor değil mi?

Cydia impactor gerekmeden , iTunes, ifunbox veya 3Utools gibi araçlarla bu hesaptan imzalanan Meridian araçını rahatlıkla yükleyebilirsin

Cydia impactor gerekmeden , iTunes, ifunbox veya 3Utools gibi araçlarla bu hesaptan imzalanan Meridian araçını rahatlıkla yükleyebilirsin

Tamam kardeş yükleyeyim kesin olacaksa.
Ne yapmam lazım

Tamam kardeş yükleyeyim kesin olacaksa.
Ne yapmam lazım

Cihazı ITunes bağla resimdeki yere Tıkla...

Not: Dikkat Et Cihazı Güncelleme
917c5a9837cf67e9d0d152d6a000774b.jpg

**UDID Numaranı özelden paylaş benimle***

Cihazı ITunes bağla resimdeki yere Tıkla...

Not: Dikkat Et Cihazı Güncelleme
917c5a9837cf67e9d0d152d6a000774b.jpg

**UDID Numaranı özelden paylaş benimle***

Kardeş benim durumu biliyorsun değil mi? Yükledim meridiani sonra sildim, şimdi yükleyemiyorum. Jb de silinmiyor da.

Son düzenleme:
Kardeş benim durumu biliyorsun değil mi? Yükledim meridiani sonra sildim, şimdi yükleyemiyorum. Jb de silinmiyor da.

Sen sadece Meridian uygulamasını sildin değilmi? Yani JB kendisine dokunmadın?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Meridiani sildim, ayarlardan uygulamayı sil dedim, cydia duruyor ama, dışarı atıyor, 3 toolsda hala JB li gözüküyor,
a5de4838d14f7b60ea0d3f07fb1a6bb5.jpg
683f1e54b3a3f1764e503a7614077e0b.png

Abicim var mı bi sorun? Olur mu benim işim?
Ben eft yaptım. Bekliyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhabalar. Veexillium temasını iOS 11 cihazıma kurdum anemone ile aktif ettim ama cihaz açılmadı sürekli elmada kaldı. Temayı cydia üzerinden sildim fakat hala silinmeyen şeyler var galiba resping ekranında apple logosu veexillium temalı olarak kalıyor. Anemonu silince jbli olarak cihazı kullanıyorum ama anemonu kurduğum zaman cihaz elmada kalıyor yardımlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar merhabalar. Veexillium temasını iOS 11 cihazıma kurdum anemone ile aktif ettim ama cihaz açılmadı sürekli elmada kaldı. Temayı cydia üzerinden sildim fakat hala silinmeyen şeyler var galiba resping ekranında apple logosu veexillium temalı olarak kalıyor. Anemonu silince jbli olarak cihazı kullanıyorum ama anemonu kurduğum zaman cihaz elmada kalıyor yardımlarınızı bekliyorum.

iCleaner ile temizlik yapın. Filzadan anemone araması yapın çıkanları silin tekrar deneyin.

Peki mesela iPhonemde alt komşunun WiFi sine bağlıyım sonra kabloyla pcye teli bağlayıp wifiyi aktarabilirmiyim pcye jbsiz.

Geri