Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aslında 200mb üstünde bir şey yüklerken zamanı ileri alınca sınır kalkıyor istediğin boyutta yükleyebiliyorsunda appstore++ iyi

Arkadaşlar herkese iyi forumlar
Lütfen bana yardımcı Olun ben yaklaşık 4 ay önce iPhone 11 satın aldım iOS 13.6 ile geldi jailbreak taki dün 14.5 çıkana kadar gayet memnun olmama rağmen güncelleme yaptım fakat güncelleme yaptıktan sonra özellikle geniş açı kamerada oda on ışığı gayet yeterli olmasına rağmen çamur gibi bir görüntü oluyor ben önceki sürüm de 13.6 da böyle problem yaşamıyordum sinirlenip iOS 14.4.2 ye geçtim ondada durum aynı aynı sorunu yaşayan varmı ne yapmamız gerekli

selamlar. ipsw indirip temiz bir kurulum yapar mısınız? eger yazılımsal ise çözmesi lazım. donanımsal sorun varsa garantiye, garanti yoksa tamire götürmelisiniz. iyi forumlar.

selamlar. ipsw indirip temiz bir kurulum yapar mısınız? eger yazılımsal ise çözmesi lazım. donanımsal sorun varsa garantiye, garanti yoksa tamire götürmelisiniz. iyi forumlar.
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim zaten güncellemeyi ipsw dosyası ile yaptım sıfırdan
peki bir sorum olucak benim 13.6 sürümümüne benim artık geri dönmemin hiç bir imkanı yokmu yani şuna bulunduğum sürüme yarın jailbreak gelse bile

tek bir yol var. o sürümün imzaları açılırsa ipsw indirim yüklersiniz. Bu son 5 yılda galiba 1 kere 1 günlüğüne oldu başka da olacağını zannetmiyorum.
Not: sürüm ile alakası olduğunu düşünmüyorum. kameranızı iyice kontrol edin.

13.3 sürümü I7 yaklaşık 2 senedir sorunsuz kendime odaklı jailbreakli olarak kullanıyorum.
Ios 11den bu yana tüm bloblarım mevcut
Geçebileceğim bir sürüm var mı yoksa olduğum sürümde kalmalı mıyım?
Telefona depolama alanı nedeniyle temiz bir kurulum yapmak istiyorum son zamanlarda fakat WhatsApp konuşmalarımın silinmesini istemiyorum
Succession ile bir kurulum yaparsam sadece WhatsApp konuşmalarımı geri getirebilir miyim?
İcloud yedeklemesi yapamıyorum.
Depolama alanım olmadığı için..

bir aylık icloud 50 gb alın. işinizi halledin wp yükleyin icloud 50 gb iptal edin.
14.3 blob varsa geçin. iyi forumlar.

Merhabalar aranızda yeniyim. Bir sorum olacaktı. Şuan iOS 14.2 kullanıyorum. 14.4.2 nin imzaları açıkken güncelleyip o versiyonda mı jailbreak yapıp kullanmam daha sağlıklı olur. Hangisi daha stabildir?

14.4.2 de sorunlar var ise güncelleyip 14.5 kullanabilirsiniz. ben olsam güncellemem. imzamı alır beklerdim.

İmza ne anlama geliyor tam olarak anlatır mısınız

Yukarıdaki arama kısmına öğrenmek istediğiniz konunun başlığını yazıp sadece başlıklarda ara kutucuğu işaretlerseniz herşeyi bulabilirsiniz.
iyi forumlar.

merhabalar Sleek Mask konusunda hata alıyorum acaba kaldırılmışmıdır ? Sleek mask theme kullanıyordum eskiden burdan indirmiştim şaun yok kullanan varmı ?

Geri