Cydia Impactoru yeniden indirdim sitesinden uncover aracını yeniden indirdim. Malesef ki güven yapmama rağmen yine de uygulama kendini atıyor.Farklı apple hesaplarını da denedim.
Cihazda başka profil yada JB aracı kurulu muCydia Impactoru yeniden indirdim sitesinden uncover aracını yeniden indirdim. Malesef ki güven yapmama rağmen yine de uygulama kendini atıyor.Farklı apple hesaplarını da denedim.
Tv os beta profili kurulu. Güncelleme bildirimini kapatmak için. Onu kaldırıp öyle de denedim. Yine aynı sonucu verdi. Başka bir jb aracı da mevcut değil. Temiz restore üzerine yapmaya çalışıyorum.Cihazda başka profil yada JB aracı kurulu mu
Appinfo alternatifi bi tweak vardı 12.4 için. Kurmuştum ama restore edince gitti adını hatırlayamadım. Neydi bilen var mı? com.apple.zartzurt isimlerini öğrendiğimiz uygulama
Cydown çalışmıyor arkadaşlar alternatifi olan tweak varmı yada kullanabilen
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
CyDown ile ücretli Tweakleri indirmek için soruyorsan olmaz... CyDown indirmez
Nasıl yapacaz üstad zaten indirmiyor
Arkadaşlar merhaba, tlf 12.4 jbli. iClenaer Pro ve uygulamalarda uyarıyı kaldıran Liberty tweaklerinin güncel sorunsuz çalışan repo adreslerini yazabilir misiniz
TSSaver sitesinden imzası açık sürümlere SHSH2 kaydı alırken, telefondan herhangi bir ayarlama yapmanıza gerek yok.Merhaba shsh kaygı almadan önce unc0ver üzerinden Nonce değerini ayarlamak gerekiyor mu? Bende resimdeki gibi.
![]()
Tüm aldığım SHSH2 kayıtlarımda generator kısmında 0x1111111111111111 yazıyorTSSaver sitesinden imzası açık sürümlere SHSH2 kaydı alırken, telefondan herhangi bir ayarlama yapmanıza gerek yok.
İleride telefonda sorun olursa FutureRestore yaparsınız diye, 0x1111111111111111 yazan yere aldığınız SHSH2 kaydında, noapnonce klasörünün içindeki dosyayı Notepad++ ile açıp, generator diye aratın. Çıkan yerde, 0x1111111111111111 buna benzer ya da daha değişik rakamlı bir sayı dizisi olacak. Bunu Jailbreak aracındaki belirttiğim yere yazıp, Jailbreak yapacaksınız. Bu sayede FutureRestore yaparken şartlarından en önemlisini yerine getirmiş olursunuz.
Arkadaşlar dock ın köşelerini oval yapan birde kutucuk içine alan bir tweak var sanırım görüyorum videolarda ama adını bulamadım bilen var mı
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[automerge]1567109872[/automerge]
Arkadaşlar dock ın köşelerini oval yapan birde kutucuk içine alan bir tweak var sanırım görüyorum videolarda ama adını bulamadım bilen var mı
Arkadaşlar 12.1 Beta sürümdeyim beta diye 12.4 geçmek ve jb yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirm Yardımcı olur musunuz?
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.adresinden cihazınıza ait 12.4 ipsw dosyasını indirin bilgisayarınıza ve aşağıdaki dfu yöntemi ile yükleme yapın yedek alın işlem öncesi telefon tamamen sıfırlanır.
DFU Mode ile Yazılım Yükleme
DFU ile iPhone / iPad Cihazlara Restore İşlemi DFU Mode Nedir? iPhone/iPad cihazlara iOS yazılımı yükleme esnasında cihazın alınması gereken modlardan biridir Recovery modundan farkı ise, cache dediğimiz önbellek dosyalarını tamamen temizliyor olmasının yanında cihazın fabrika çıkışından...www.jailbreaktr.com