Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar 12.4 temiz restore yapıp yeniden kurdum. Unc0ver'i yükledim. Profil yönetiminden güven de yaptım. V3.5.6 sürümünde. Ama unc0ver açılmıyor direkt atıyor kendini. Acaba unc0ver'dan kaynaklı bir sorun mu var ya da neyi yanlış yapıyorum? Cihaz:7+ sürüm:12.4
Unc0ver ı nereden yüklediniz

arkadaşlar jailbreak ile telefonumu 1 haftadır kullanıyordum şarjım bitti telefonum kapanıp açıldı tekrar jailbreak yapmak için girdiğimde uygulamaya basar basmaz geri kapanıyordu silip tekrar yükledim düzelir diye olmuyor yardımcı olucak var mı

arkadaşlar jailbreak ile telefonumu 1 haftadır kullanıyordum şarjım bitti telefonum kapanıp açıldı tekrar jailbreak yapmak için girdiğimde uygulamaya basar basmaz geri kapanıyordu silip tekrar yükledim düzelir diye olmuyor yardımcı olucak var mı
İndirdiğiniz yerin sertifikası iptal edilmiş. Cydia İmpactor ile kurun unc0ver uygulamasını yada forumda developer hesap var o konuyu inceleyin.

Uygulama hatalı inmiş olabilir tekrar kurun cydia ile profile güven deyin. Uygulamada sorun yoksa cydia ile kurulan uygulamadan atmaması lazım.
Telefon jailbreakli değil ki. Restore yapıp temiz kurulum üzerine jailbreak yapmaya çalışıyorum hocam. Tekrardan indirip denedim olmadı. Tvos beta profil kurulu. Öncesinde o kuruluyken oluyordu. Bir de kaldırıp deneyeyim artık.

Tweak ve repo listelerinizi paylaşırsanız bir fikir yürütebiliriz.

adblock ++
appcake
audio recorder
bazzi
betterccxı
ccmodules
ccsupport
cercube
circleicons
cylinder
dateundertimex
doublecut
doubletaplock
filza
icleaner
killx
letmeblock
liberty lite
linktunes
localiapstore
mediadownloader
otadisabler
powerselector
repower12
reprovision
safari plus
shadow
shuffle
spotilife
unlocksound
unsub
videohud
wayusi
xb-vibracall
ve bunlar için gerekli paket bağımlılıkları. bence ilgili olan bir şey yok. 12.4 le gelen bir şey olabilir mi acaba?

adblock ++
appcake
audio recorder
bazzi
betterccxı
ccmodules
ccsupport
cercube
circleicons
cylinder
dateundertimex
doublecut
doubletaplock
filza
icleaner
killx
letmeblock
liberty lite
linktunes
localiapstore
mediadownloader
otadisabler
powerselector
repower12
reprovision
safari plus
shadow
shuffle
spotilife
unlocksound
unsub
videohud
wayusi
xb-vibracall
ve bunlar için gerekli paket bağımlılıkları. bence ilgili olan bir şey yok. 12.4 le gelen bir şey olabilir mi acaba?
Neden bu kadar zahmet ettiniz Ekran Görüntüsü atsanız yeterliydi.

Unc0ver İndirdiğiniz Linki atabilir misiniz deneyelim.

Merhaba arkadaslar iphone 7 ios 12.4 surumune sahip telefon iki faktorlu dogrulamasi acik ben bu dogrulamayi ne telefondan ne appleid sitesinden ne de icloud sitesinden kapatamiyorum internetten arastirdim appleid sitesinden kapat secenegine basiliyormus ama bende oyle bi secenek gelmiyor ne yapmam gerek.

Geri