Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar, ileride herhangi bir sorun çıkarsa diye Tss saver üzerinden shsh bloblarını indirip yedekledim bundan sonraki adımlarda ne yapmam gerekiyor? Mevcut pcm yok. Shsh konularında ne yapmam gerektiğini anlayamadım

@caferbeyler telefon jbli. Başka bir şekilde shsh kaydı alınıyor mu?

Bende demin çalışmamıştı şimdi çalıştı. Hatta beta sürümlerin bile kaydını alıyor. Süperrr

telefon kapanıp açılınca jailbreak pasif hale geldi tekrar yapmak için uncoveri açamıyorum doğrulanamadı diyor ve ayarlardan da doğrulanmıyor ne yapmam lazım.

Arkadaşlar packix reposundan tweak almaya çalışırken kredi kartı girilebiliyor acaba deneyen var mı bir de hesapta dolar mı olması gerekir
Teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tüm reklamları kaldırmak için tweak öneriniz varmı?uhb varmış mega uhb kullanan varmı

Güvenlik açısından herhangi bir problem yaratacak tweak varmı bu liste de ?
@efsane6
@srdgny

Ekli dosyalar

• 1C544B1B-92A2-48BE-A167-2EB6B8D4E255.png
    1C544B1B-92A2-48BE-A167-2EB6B8D4E255.png
    358.1 KB · Görüntüleme: 14
Bunlar

a6659c42895b829806b0043591bb09d1.jpg

Arkadaşlar garip bir sorum olacak şimdi unc0ver la jailbreak yapıp reboot edip chimera ile jb yaparsak hem cydia hem de sileoya sahip olabilir miyiz :d

Arkadaşlar crack uygulamaları anlamanın yolu nedir ?

Ücretli bir tweakı ücretsiz indirmek.
Veya ücretsiz bir tweak olmasına rağmen bir başkası tarafından dosya sistemi ile oynanarak güncellenmiş gibi yayınlanan tweaklar.
Bunlardan uzak durmak için bizzat geliştiricilerin kendi repolarını kullanmak veya bigboss, packix vb. Ana repolardan tweak indirmesi yapmak gerek.
Forum olarak tavsiye ettiğimiz repolar konu linkinden inceleyebilirsin.

Arkadaşlar herhangi bir uygulamadan paylaş butonuna bastığımda uygulamadan atıyor sorun ne olabilir (fotoğraflar safari vs.)

Arkadaslar selam
Iphone 6s Plus 128gb
sürüm ios 12.4
de.team-df.uncover 3.5.6 ile jailbreak yaptim.
Gelistirici sertifikasi ile (signieren) yapildi.

Daha önceki yapmis oldugum jailbreaklerdede yasadigim sorun ayni devam ediyor.Yükledigim crackli ipa'lar atma sorunu yapiyor.1375013751
Acmaya calistigim zaman acilmiyor.Resimde görülmüs olan Appsync yüklü.

Eksik olan ne olabilir ayrica bu sürüme uygun olan Gentleman temasi varmi repo link verebilirmisiniz.
Tesekkürler

Geri