Neler yeni

Tweak Kodi-iOS (32&64-bit)

Beyler allah aşkına birisi yardım etsin be
[automerge]1570134784[/automerge]
RAMAZAN HOCAM KURBAN OLAYIM 3 TANE MESAJ ATTIM BARİ CEVAP VERİN

Selamunaleyküm arkadaşlar bu kosi tvden hiçbirşey anlamadım konu 2018 de açılmış güncel linkler yoktur. Kurban olayım birisi yardımcı olsun be.

Selamunaleyküm arkadaşlar bu kosi tvden hiçbirşey anlamadım konu 2018 de açılmış güncel linkler yoktur. Kurban olayım birisi yardımcı olsun be.

Ben bu konuyu hazırlarken bu tip soruların önüne geçmek için detaylı hazırladım. Dün gece ne oldu, Düşünüyorum ne olabilir de bu kadar sıkıntı yaşıyorsun. Gece olmaz ertesi gün olur ne bu telaş hayırdır. Sana zamanım yok Konudan yardımcı olmaya çalışırım dedim beni daha neden bu konuyla alakalı sıkıştırıyorsun. Amacın nedir? Ölüm kalım meselesi mi ?

a4bf06e43108ff65eaa6ecdac754d885.jpg
arkadaşlar ne olursun yardım edin.bunun yüzünden tweaklerimi repolarımı kaybettim . Bu hatayı alıyorum mac adresini de değiştirdim vpn den de bağlanmaya çalıştım yine olmadı. Turkvod u zip olarak kodinin içinden kurdum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar sizin Kodi sorunsuz bir şekilde çalışıyor mu

a4bf06e43108ff65eaa6ecdac754d885.jpg
arkadaşlar ne olursun yardım edin.bunun yüzünden tweaklerimi repolarımı kaybettim . Bu hatayı alıyorum mac adresini de değiştirdim vpn den de bağlanmaya çalıştım yine olmadı. Turkvod u zip olarak kodinin içinden kurdum.

Turkvood eklentisine gelip Ayarlar kısmında yeni mac adresi tanımladıktan sonra, Sorunun çözülmesi gerekiyor.

46516fb819cbb317f3ed01e863f5a8bd.jpg
sorun bu mac adresini değiştirdim yine olmadı

07a25897254f3758ea92cb56453c1f1c.jpg

Konu içeriğinde Repo Adresleri kısmında, Husham adında bir Repo var, Oradan EZ Maintenance+ adında program eklentisi mevcut. Kurma işlemini gerçekleştirdikten sonra EZ Maintenance+ çalıştırıp Fresh Start yapın. Ve kodiyi yeniden başlatın.

90d8b479086bb308d6f2e2bd36d6258b.jpg
repoyu kurarken hata alıyorum ya kafayı yiyecem ya

Kodi sen tam olarak eklemeyi bilmiyorum daha yeniyim bu Jailbreak işinde

Konu içerisinde eklenti kurma diye Spoiler var, Yani hiç bilmeyen biri bile bu işlemleri yapsın diye oldukça basit yaptım. Konuyu incelemek lazım.

Selamlar. Satgood için güncel repo adresi ya da zip dosyası var mıdır? Konu içerisinde verilen adreslerden ulaşılamıyor gördüğüm kadarıyla.

Geri