Neler yeni

Tweak Kodi-iOS (32&64-bit)

Emeğine sağlık güzel anlatım tabletten yaptım . Ama pc den çalıştırabilenvarmı bu programı ? zip ile yüklüyorum depodan yükle diyince depoya bağlanamıyor

Arkadaşlar bu kodinin kurulumunu birisi bana tane tane detaylı anlatabilir mi. Dizi film maç yayını vs her şey izlenebiliyor mu ? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Moderatör tarafından düzenlendi:
Arkadaşlar turkvod çalışmıyor mu? Bugün girdim çalışmıyor, günlük dosyasını kontrol edin yazıyor. Ne yapmam gerekiyor birisi yardımcı olabilir mi?

Ben bugün turkvoda girip yayın izleyemedim. Onu merak ettim. Maçlar bittikten sonra girebildim. Yogunluktan kaynaklanıyor sanirim. Yoğun zamanlarda bağlanmak icin ne yapmam gerekiyor.

Zip dosyasından yükle dedikten sonra turkvod dokunduğumda hiç bi şey çıkmıyor karşıma nedendir?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zip dosyasından yükle dedikten sonra turkvod dokunduğumda hiç bi şey çıkmıyor karşıma nedendir?

Ekte turkvod zip dosyası var onu indir önce sonra kodinin içinden zip dosyasını yükle dediğinde onu seç

Ekte turkvod zip dosyası var onu indir önce sonra kodinin içinden zip dosyasını yükle dediğinde onu seç

İnternetten ufak bi araştırma sonucu güncel olanı bulup indirip ekledim. Tekrardan teşekkürler.

0e196b075381c890f5d68a072bddef29.jpg

Bu hatayı alıyorum neden acaba

Offff Allahım bu ne resmen jailbreaksiz nasıl yaşamışım diye düşünüyorum efsane uygulama thank you

Geri