Neler yeni

Tweak Kodi-iOS (32&64-bit)

Ben url ekliyorum fakan turkvod dosyası gelmiyor? Neden acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Turkvod ekleyemiyorum aceba wifi olması şartmı benim sadece Hücresel İmkanım var nasıl olacak

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beinsportu bulamıyorum arkadaşlar hangi eklentiyi kullanıyoruz maç izlemek için
[automerge]1586110215[/automerge]
Arkadaşlar kodi kendi kendine kapanıyor sildim yükledim yeniden jb yaptım olmuyor bir türlü ne yapmam lazım

Son düzenleme:
Evet Bazen maç saatleri sorun yaratabiliyor ama cidden çok güzel kullanışlı bir app turkvod dışında kaynaklarda var arkadaşlar araştırmanızı tavsiye ederim.

Merhabalar kodi kisitlanmis galiba baya uzak kaldim konulara, tv falan kaldirilmis nasil yapiciz bu isi nolcak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kodi yi yüklemek istedim ilk defa; ama şu son yorumları okuduktan sonra kodi nin de geçen yıla nazaran bugün artık pek bi özelliğinin kalmadığını anlıyorum, onca uğraşıma değmeyeceği kanısındayım. Eğer yanıldığımı düşünen varsa lütfen beni düzeltebilir mi kendi iddiasıyla, teşekkür ederim.

Selamlar.

Kendi videolarımızı izlemek için hangi klasörde olması gerekiyor dosyaların?

Herhangi bir klasöre videoları atıp video ekle / gözat seçeneğinden klasörü gösterdiğinizde klasör içerisindeki videoları oynatma listesine alıyor. Video player arayanlar için harika bir seçenek.

Artık maç izlenmiyo mu kodiden eğer öyleyse başka nerden izleyebilirim yardımcı olcak var mı

Geri