Hocam iOS 12 için jb çıktıda bizmi bilmiyoruz acep millet iOS 12 için en iyi tweak videoları çekmeye başlamış
12.0.1 Den haber varmıSelamlar Arkadaşlar ,
Bu başlık altında Jailbreak sohbeti yapabilirsiniz, diğer konuda önemli gelişmeleri ekleyelim geri kalan mesajları ise buraya yazabilirsiniz.
[INFO]11.4.X İçin Jailbreak Yayınlandı[/INFO]
iOS 11.4.1 Jailbreak Yayınlandı
12.0.1 Den haber varmı
O kadar süreceğini sanmam. Şu an baya ilerleme kaydedildi bazı tweakler bile yüklenebiliyor ama beklemenizi tavsiye ederim.Tahmini 1 ay ?
Bu ayın sonunda geliyor arkadaşlar hazır olun kesin bilgi :)
ip6 11.4.1 deyim stabilite ve pil kullanımı için 12.1.1 mi yoksa 11.4.1 de kalmalı mıyım
Sadece imzası açık olan sürüme geçebilirsin
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Shsh kaydım var futurerestore yapılıyormuş konu açılmış ayrıca 12.1.1 beta 3 sürümünün imzaları açıktı hala o yüzden kararsızım 11.4.1 mi 12.1.1 mi
tekrar jailbreak yaptınızmı yapmadan önce reboot edin telefonuRootlessInstaller'den uninstall yapmıştım, bu defa tweaklerin hepsi silindi, şimdi tweak kursam bile ayarlara gelmiyor tweakler, geceden beri çözemedim, yardımcı olabilir misiniz?
Uygulamayı silip tekrar yükledim, ama hiçbiri çözüm olmadı.tekrar jailbreak yaptınızmı yapmadan önce reboot edin telefonu
timhstar w3ntex exploiti paylaşmış sanırım iş jb aracını çıkarmaya kalmış cydia veya slieo'yu halletmeye çalışıyorlar bekliyoruz bakalım daha
Arkadaslar 12.1.1 deyim beklemeliyim dimi daha fazla kurcalayip riske girmemeliyim? Yoksa baksa bir sey yapmali miyim?