Acelen yoksa bekle
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nasil yani anlamadim, ne kadar farkeder ki ikisi arasi bekleme suresi olarak
Sürüm olark diyorsan imzalar kapandı bir şey yapamazsın
Ha eğer jb hakkında diyorsan tam jailbreak yayınmadı bekliyoruz
Soru su, 12.1.1 de kalmak mi 12.1.1 beta 3 diye bir sey varmis ona gecmek mi, jailbreak icin dogru tercih?
Tam sürüm herzaman iyidir beta 2. Bir seçimdir mesela 12.1.3 sündür betaya geçersin onun dışında betaya geçmeye gerek yok
Soru su, 12.1.1 de kalmak mi 12.1.1 beta 3 diye bir sey varmis ona gecmek mi, jailbreak icin dogru tercih?
Beta çıkmaya hazırlanan bir şeydir. 12.1.1 sürümü ise beta hatalarından arınmış sürümdür. Siz de hangisi var?
Biliyorum oyle oldugunu 12.1.1 var bende jailbreak sonrasi 11.4.1 den gecmistim tam imzalarin kapandigi gun, ama yine de kafam karisti garanti olsun diyi soriyim dedim
Şuan iOS 12.0 versiyondayım ios 12 ciktiğinda ilk benim sürüme gelir değil mi sanırım ?
Merhabalar..
Benim sürümüm de 11.4.1 imzalardan dolayı geçemedim. Şu an betaya geçmem daha avantajlı olur değil mi?
iOS 12 shsh kaydın varsa tam jb çıktıktan sonra futurerestore ile güncelle derim. yoksa imzalar kapanmadan 12.1.1 beta 3 e geç
Birşey dikkatimi çekti o video da 12.1.4 e kadar yazıyor telefonun ekranında programda... gerçeklik payı nedir sizce?Doğrudur şuan Cydia ayar çekiliyor yakın zamanda gelir
BİR FİDAN BİN NESİL![]()
Birşey dikkatimi çekti o video da 12.1.4 e kadar yazıyor telefonun ekranında programda... gerçeklik payı nedir sizce?
Peki bu elmada kalma olayinin sebebi ne acaba, veya neler bu sonucu getirebiliyor tam bilen var mi
Peki bu elmada kalma olayinin sebebi ne acaba, veya neler bu sonucu getirebiliyor tam bilen var mi
Arkadaşlar öncelikle merhaba bu jailbreak olayını anlamadım 12.1.2 kullanıyorum jailbreak gelmeden önce yapmam gereken birşey var mı? jailbreak nasıl birşey? jailbreak yaparak telefon görüşmelerini kaydedecek ücretsiz bir uygulama indirebilir miyim (jailbreak’ı sırf bunun için istiyorum)