Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Daha tam cydialı jb çıkmadı iOS 12 için şuan sadece manuel olarak tweak yükleyebiliyoruz sorarsanız ama sorunsuz çalışıyor neredeyse tüm tweakler cydia lı asıl jailbreak bu ay sonunda kesin çıkacak 12.0 ve 12.1.2 ye kadar fakat A12 li cihazlar için kesin bir şey yok çalışıyorlar uzun zamandır

11.4 jailbreak de Banka uygulamaları sıkıntısız açılıyor mu?

Cihazı sıfırlayıp jailbreak yapmayı düşünüyorum fakat cihazdaki uygulamaların yedeğini pc ye itunes eskisi gibi yedeklemiyor veya ben yapamıyorum. Bunun bir çözümü varmı?

Malum sınavlardan dolayı cihazı restore edemiyorum anca haftaya jailbreak yapabilirim. Cihaz 6s.
Electra ve unc0ver arasında en stabil olan hangisi?

42964d8f2997b6c0c50b1d6666d34ccd.jpg

c76f6c3feec8ff4143fd6622bb0d73ed.jpg

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
RootlesJB yi yapan kişi cydianın ay sonunda çıkacağı ile ilgili tweet attı ayrıca unc0verın geliştiricisi remount ve coretrustu bypassladı iki gün önce cydia için hazırlık yapıyorlar hataları falan düzeltiyorlar ay sonunda kesin çıkar yani

Sadece imzası açık olan sürüme geçebilirsin

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Shsh kaydım var futurerestore yapılıyormuş konu açılmış ayrıca 12.1.1 beta 3 sürümünün imzaları açıktı hala o yüzden kararsızım 11.4.1 mi 12.1.1 mi

Gözümüz aydın. Sonunda bugün Rootles JB’ye A7 ve A8 desteği geliyor.
8a8724e7e9f0124e9e601518b5ac5b7a.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Shsh kaydım var futurerestore yapılıyormuş konu açılmış ayrıca 12.1.1 beta 3 sürümünün imzaları açıktı hala o yüzden kararsızım 11.4.1 mi 12.1.1 mi

Önümüzdeki günlerde beta 3 büyük ihtimalle kapanır imzalar kapanmadan once beta 3 e yükseltin derim zaten jb nin çıkmasıda çok yakın shsh kaydın varsa jb çıktıktan sonra 12.1.1 sürümüne geçebilirsin

timhstar w3ntex exploiti paylaşmış sanırım iş jb aracını çıkarmaya kalmış cydia veya slieo'yu halletmeye çalışıyorlar bekliyoruz bakalım daha

RootlessInstaller'den uninstall yapmıştım, bu defa tweaklerin hepsi silindi, şimdi tweak kursam bile ayarlara gelmiyor tweakler, geceden beri çözemedim, yardımcı olabilir misiniz?

Hocam bi sorum olucak yardımcı olurmusumuz İos 11.0.3 6s+ jailbreak kullanıyırum ios 12 shsh kayıtlarım var sizce betaya kapanmadan geçmelimiyim yoksa jailbreak çıktıktan sonra f.restore ile 11.0.3 ten kolayca ios 12 ye sürüme geçermiyim geçebilirsemde şimdiden yapmam gereken birşey varmı Teşekkürler

timhstar w3ntex exploiti paylaşmış sanırım iş jb aracını çıkarmaya kalmış cydia veya slieo'yu halletmeye çalışıyorlar bekliyoruz bakalım daha

timhstar geçenlerde 11.4.1 açığını paylaşmıştı. electra anında jb çıkardı.
inşallah bu sefer de öyle olur

Arkadaslar 12.1.1 deyim beklemeliyim dimi daha fazla kurcalayip riske girmemeliyim? Yoksa baksa bir sey yapmali miyim?

Geri