iphone 8 11.3.1 thor jb kullanıyorum. Shsh kaydı 11.3.1 de yok fakat 12.1.1-2-3 shsh kayıtlarını sürüm açıkken aldım. şuan bu sürümleri imzaları kapandı. ben bu sürümlere shsh kaydı ile geçebilirmiyim şuan.
Futurerestore güncellenir ve o sürümlere destek verirse geçebilirsin
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Merhaba aranızda yeniyim iOS 12.1.4 yüklü telefonumda jailbreak yapmak istiyorum ama bi türlü olmuyor yardım edermisiniz
İnternette arayınca gördüm ondan meraklandım başka türlü nasıl yaparımBildiğim 12.1.4 e jb yok
BİR FİDAN BİN NESİL![]()
Baya uzun bir zaman beklemek zorundasın :(İnternette arayınca gördüm ondan meraklandım başka türlü nasıl yaparım
İnternette arayınca gördüm ondan meraklandım başka türlü nasıl yaparım
Gelecekten geliyorsunuz galiba 13.1.1 dediğinize göreArkadaşlar 13.1.1 için 5S’e ne zaman JB çıkacak?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SA. Ben şuan 12.1.3 deyim acaba ios 12 ye çıkacak jailbreak ten faydalanmak için herhagi bir profil açık mı açıksa link atar mıssınız geçeyim
Beta profil?İmzalar kapandı geçemezsin maalesef sende beklicen .
BİR FİDAN BİN NESİL![]()
imzası açık beta var mı
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.yanlış bilmiyorsan 12.1.1 beta 3 açık
Daha bilgili arkadaşlar cevaplarsa iyi olur. Pek bilgim yok. Yanlış bir şey söylemek istemiyorumjb çıkarsa faydalanma imkanı olur mu betalardan
Twitter çalkalanıyor çıktı mı???
jb çıkarsa faydalanma imkanı olur mu betalardan