Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

iphone 8 11.3.1 thor jb kullanıyorum. Shsh kaydı 11.3.1 de yok fakat 12.1.1-2-3 shsh kayıtlarını sürüm açıkken aldım. şuan bu sürümleri imzaları kapandı. ben bu sürümlere shsh kaydı ile geçebilirmiyim şuan.

ae4639021b962df3d62330ea0a101557.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

iphone 8 11.3.1 thor jb kullanıyorum. Shsh kaydı 11.3.1 de yok fakat 12.1.1-2-3 shsh kayıtlarını sürüm açıkken aldım. şuan bu sürümleri imzaları kapandı. ben bu sürümlere shsh kaydı ile geçebilirmiyim şuan.

Futurerestore güncellenir ve o sürümlere destek verirse geçebilirsin

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Futurerestore güncellenir ve o sürümlere destek verirse geçebilirsin

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Güncellenme ihtimali nedir? Gelir mi güncelleme sizce? Bende aynı durumdayım şuanda da...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba aranızda yeniyim iOS 12.1.4 yüklü telefonumda jailbreak yapmak istiyorum ama bi türlü olmuyor yardım edermisiniz

Arkadaşlar 13.1.1 için 5S’e ne zaman JB çıkacak?

SA. Ben şuan 12.1.3 deyim acaba ios 12 ye çıkacak jailbreak ten faydalanmak için herhagi bir profil açık mı açıksa link atar mıssınız geçeyim

RootlessJB kurdum filza ve apps manager geldi. Filza ile root erişimi var fakat silme ad değiştirme izni var mı denemeden uninstall yaptım :) Asıl merak ettiğim iOS 12 ile uyumlu olsun diye güncellenen tweakler nerede veya hangi repoda ? Cydia yok biliyorum fakat PC de kullanılabilen Cyder uygulaması ile bu tweakleri indirebilmek mümkün mü acep ?

boşuna sıfırlanmasın cihaz 5s ve x var elimde ikisinide betaya çevireyecem ama hangisi açık betalardan bilmiyorum bilen biri varsa yazsın bende jailbreak kullanmış olurum .d

Geri