Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

İphone 7 11.3 electra ile jb yaptım lakin telefon kapanıp açılınca cydia açılmıyor tekrardan electra ile jb yapınca ancak açılıyor untethered yöntemi var mı?

İphone 7 11.3 electra ile jb yaptım lakin telefon kapanıp açılınca cydia açılmıyor tekrardan electra ile jb yapınca ancak açılıyor untethered yöntemi var mı?
Maalesef uzun zamandır sadece tethered jailbreak kullanıyoruz.
edit=imla

Son düzenleme:
jailbreaktr’nin repo adresini ekleyince hata alıyorum?

Ekli dosyalar

• 3555F89B-1997-467D-ACEB-5BD9C5EAD98D.png
    3555F89B-1997-467D-ACEB-5BD9C5EAD98D.png
    112.1 KB · Görüntüleme: 31
merhaba arkadaşlar benim sürüm eski ama jailberk bozuldu sıfır ladım gene silinmedi ne yapayım 11.4.1 sürüme mi geceyim acaba ?

Herkese merhabalar forumda yeniyim cihazım iphone 7 ve şuan ios 12 sürümü var jailbreak yapmak istiyorum önceden kullanmışlığım var bana yardımcı olabilecek birileri varmıdır acaba şimdiden teşekkürler.

Herkese merhabalar forumda yeniyim cihazım iphone 7 ve şuan ios 12 sürümü var jailbreak yapmak istiyorum önceden kullanmışlığım var bana yardımcı olabilecek birileri varmıdır acaba şimdiden teşekkürler.
En son 11.3.1 sürümüne Jailbreak çıktı. Bu sebeple 11.4-11.4.1 ve 12 sürümlerine Jailbreak aracı bekliyoruz.

Peki 11.3.1 dönebilirmiyim dönsem mantıklı olurmu sizce.
Şu an imzası açık olan sürümler harici başka sürüme dönemezsin. Bunun için sitesinden cihazın için imzası açık sürümleri kontrol edebilirsin. Güncelleyebildiğine göre yeni bir cihazın var ve şu an sadece 11.4.1 sürümüne tekrar restore/güncelleme yapılabilir.

Şu an imzası açık olan sürümler harici başka sürüme dönemezsin. Bunun için sitesinden cihazın için imzası açık sürümleri kontrol edebilirsin. Güncelleyebildiğine göre yeni bir cihazın var ve şu an sadece 11.4.1 sürümüne tekrar restore/güncelleme yapılabilir.
Çok teşekkür ederim geri dönmem birşeyi değiştirmiycek yani o zaman tek çare ios 12 ye jb çıkmasını beklemek hadi bakalım hayırlısı inşallah çıkar

Çok teşekkür ederim geri dönmem birşeyi değiştirmiycek yani o zaman tek çare ios 12 ye jb çıkmasını beklemek hadi bakalım hayırlısı inşallah çıkar

Her zaman en dusuk surumde kalmak iyidir jb bekleyen icin. 11.4.1 de bekleyin derim.

Her zaman en dusuk surumde kalmak iyidir jb bekleyen icin. 11.4.1 de bekleyin derim.
Benim en büyük hatam ios 12 beta ilk çıktığında yükledim ben halbuki hiçde bi özelliği yok burası mükemmel dediğim yapıcak bişey yok bekliycez artık

merhaba ben forumda yeniyim Jailbreak konusunda bilgim hiç yok nasıl telefonuma yüklerim ne yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz?

merhaba ben forumda yeniyim Jailbreak konusunda bilgim hiç yok nasıl telefonuma yüklerim ne yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz?
Hoş geldiniz,
Eğer sürümünüz 11.3.1 ya da daha düşüğü ise yapabilirsiniz aksi takdirde beklemeniz gerekiyor.

Tele jb yaptım ilk tweak ımı yüklim dedim böyle bi sorunla karşılaştım

Ekli dosyalar

• 3CA032FE-C0C9-4D35-91D6-DFF2758758BA.jpeg
    3CA032FE-C0C9-4D35-91D6-DFF2758758BA.jpeg
    1 MB · Görüntüleme: 68
7 Haziranda kız arkadaşımdan ayrıldım 7 Haziranda foruma kayıt oldum,o gün ayrılmadan önce Jailbreak’ı takip ediyordum bu forumdan ki bi olay sonucu gerçi uzun süredir devam eden bir olay sonucu ayrıldık.Şimdi 16 gün oldu bekliyorum hem O’nu hem Jailbreak’i.
Belki O’da jailbreak’ı bekliyordur. Jailbreak gelince gelir..🙂
Ağustos ayında geldi ama hiç fırsatım olmadı şuraya gelip yazmaya
Ve Ağustos ayından beri ne bir dert ne bir sıkıntı yaşadık gerçek dönüştü sanırsam..
Sizinle bekledim,O yokken burda vakit geçirdim. Belki merak eden vardır diye yazmak istedim. Teşekkürler JBTR🙂
Hortlattığım için özür dilerim şimdiden..

Geri