Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Widgetİnfo kurunca safe moda atıyor sebebi ne olabilir. Ekteki ssde müzik için kurulan widgetta müzik resmî çıkması lazım ama çıkmıyor infoyla ilgili diye kuruyorum ama safe moda atıyor

Widgetinfo çalışıyomu

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Widgetİnfo kurunca safe moda atıyor sebebi ne olabilir. Ekteki ssde müzik için kurulan widgetta müzik resmî çıkması lazım ama çıkmıyor infoyla ilgili diye kuruyorum ama safe moda atıyor

Safe moda atması doğal. Uyumlu değil çünkü. Güncellenmemiş. Elma da kalmadan kaldır. 👍

1764F70F-B2F7-4946-814A-E37AFC737080.png
[automerge]1531851321[/automerge]
Yeni cydia Nasıl olacak siz de oy verin. 😂😂😂

44970470-BDEC-447F-9C8B-8F5EFFFF81AC.png

Son düzenleme:
Bazi kisiler jbli iken electrada pil tamamen bosalip telefonu actiklarinda elmada kaldiklarini belirtmislerdi.Ben de denedim bunu pili biterene kadar telefonu kullandim ve biraz sarj edip tekrar actigimda gayet normal birsekilde acildi telefonum.

Bazi kisiler jbli iken electrada pil tamamen bosalip telefonu actiklarinda elmada kaldiklarini belirtmislerdi.Ben de denedim bunu pili biterene kadar telefonu kullandim ve biraz sarj edip tekrar actigimda gayet normal birsekilde acildi telefonum.
o aslında tam tersi.. elmadan kurtulması için çok nadiren işe yarıyor :D

Anemeyi kaldırdım sık sık devam ediyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sorun yaşaman normal
Kullandığın repoların hediyesi olarak say... başta iyi gider Sonra maalesef yarı yolda bırakır

JailbreakTR

Hocam elime bi cihaz daha geçti de iPhone 6 Plus 11.4 sürümünde. Şu 11.4 beta 3 halen açıksa ona geçip jb yapabiliyor muyuz?

Adminlere sorum olacak 11.3.1 için kullandığımız jailbreak diyelimki telefonumuzun şarzı bitti kapandı telefonumuzu açtığımızda jailbreak ile bir sıkıntı olurmu.
jailbreak çıkmazdan önce böyle bir konu okumuştum onun için sordum ona göre tedbirli olalım

Sıkıntı olmaz.takarsın şarja açılır yöntemleri uygulayarak tekrar jb yaparsın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yani sıkıntı olacak yüklediğin tüm twekleri tekrardan yüklemen gerek o zaman değilmi

Hayır tweaklarına bişey olmuyor eskisi gibi devam ediyor çünkü teeaklar sistemde yüklü, jb atınca tekrar çalışmaya devam eder. Benim hep kapanıyo flan sorun olmuyor

@gokmenecer hocam betterccxl güncellemesi geldi bizim repoda güncellemeye çalışınca bu hatayı alıyorum bilginiz olsun

Ekli dosyalar

• 46CA688E-F436-4518-92B7-3E9A49B4C1C0.png
    46CA688E-F436-4518-92B7-3E9A49B4C1C0.png
    232.9 KB · Görüntüleme: 50
Ne zaman diyecem diyecem unutuyorum. Bu coolstar çok büyük bi vurgun yapmasın mı ? Jb yapılan cihazlar kendi sitesinde yazıyor demek ki takip ediyor bizi. 😂😂 Bi gece bakmışız herkesin banka hesapların da 0 yazıyor. 😂😂 Zaten sürekli bağış istiyordu. 😂😂

11.4 b3 electa exploit hatası alan arkadaşlar için çözümü yazıyorum. Multipatch yüklemeyin. Electra dosyasını direk cs nin kendi sayfasından indirin. Cydia impactor ile cihaza atın. Cydia impactor muhtemelen hata verecektir. Önceki sürüm ile revoke yapıp yeni sürüm ile dosyayı cihaza yükleyin. Tek sefer de jb yaptım takılma olmadan :) Yapamayan arkadaşlara yardımcı olurum
Ekli dosyayı görüntüle 5033
İphone X error exploit hatasını almaya başladım dün akşamdannberi yapıyrm sonuç aynı yardm edebilir misinn?

Ne zaman diyecem diyecem unutuyorum. Bu coolstar çok büyük bi vurgun yapmasın mı ? Jb yapılan cihazlar kendi sitesinde yazıyor demek ki takip ediyor bizi. 😂😂 Bi gece bakmışız herkesin banka hesapların da 0 yazıyor. 😂😂 Zaten sürekli bağış istiyordu. 😂😂
Uygulama güncelleme kontrolü yaptığı zaman kayıt/sayım yapılıyor olabilir

Arkadaşlar bu açık olan uygulamaları tek seferde kapamaya yarayan bir tweak vardı eskiden. (Apsentee olabilir) Buna benzer bir tweak var mı hala.
Bir de bildirimleri tek seferde silen tweak var mı?

Geri