Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Sürekli çökme yaşıyorum sorun nedir acaba.

e9e20ab981cc8086a7dd7c27707506d5.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arkadaşlar iphon x kullanıcısıyım sizlerin sayesinde 3 günlük uğraştan sonra cydia yı getirebildim ama daha yeni ve zorlayıcı sorunlar peşimi bırakmıyor cydia tam ekran açılmamakla birlikte hiçbir tweak kurdurmuyor lütfen yardım edin

Iphone 7 plus için 11.4 beta 3 sürümüne geçmemenin bir yolu var mı?
Sanırım sadece 7 plus için 11.4 beta 3 ipsw yok...

Anemeyi kaldırdım sık sık devam ediyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öncelikle forumda arama yapın. Anemone hatası ve bir çok konuda forumda çözümler paylaşıldı. Eğer onlarda çözüm alamazsanız yardım fotumuna konu açın. ;)

arkadaşlar iphon x kullanıcısıyım sizlerin sayesinde 3 günlük uğraştan sonra cydia yı getirebildim ama daha yeni ve zorlayıcı sorunlar peşimi bırakmıyor cydia tam ekran açılmamakla birlikte hiçbir tweak kurdurmuyor lütfen yardım edin
Aynı şekilde forumdaki çözümleri deneyin olmazsa yardım forumuna konu açın lütfen :okay:

Coolstar burda safe mode ile alakalı bir şey yazmış ingilizce bilen varsa tercüme edebilirsiniz
449B3F26-46CB-4D41-9D0A-0017AE7CF8A3.png

Electradaki Safe Mode ve Substitute yakında güncelleme alacak

Substitute; uzun süredir gerekli olan stabilllik güncellemesi alacak

Safe mode; yeniden tasarlanarak kötü görümünden kurtulacak

Teşekkür bende bu güncellemeleri bekliyordum, çeviri için çok saolun[/QUOTE]

Baya iyi iş çıkaracaklar, kolay kolay jb kaybetmeyeceğiz anlamına mı geliyor acep ?

substitue, aslında substrate in iOS 11 için uyumlu hale getirilmiş versiyonu. Tahminim o ki; substitute bu güncellemelerle artık "uyarlama" kabuğundan çıkıp kendi başına daha çok yeteneğe sahip bir alt program olacaktır.

11.3.1 jailbreak de cihazım kafayı yedi önce tweakleri silmeye çalışırken kafayı yiyip yeniden başlayıp duruyordu ama bazen açılmıyordu hardresetle açılıyordu kapattım cihazı hiç açılmıyor şimdi apple logosunda kalıyor ne yapmalıyım cihazi güncelleyemem veya geri yükleyemek verilerime ihtiyacım var ve ses açma olayını denedim olmuyor lütfen başka yolu olsun yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

ya
11.3.1 jailbreak de cihazım kafayı yedi önce tweakleri silmeye çalışırken kafayı yiyip yeniden başlayıp duruyordu ama bazen açılmıyordu hardresetle açılıyordu kapattım cihazı hiç açılmıyor şimdi apple logosunda kalıyor ne yapmalıyım cihazi güncelleyemem veya geri yükleyemek verilerime ihtiyacım var ve ses açma olayını denedim olmuyor lütfen başka yolu olsun yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
yardım kısmına bu duruma gelmeden önce hangi tweak / tweakleri yüklediğini ne işlem / işlemleri yaptığını detaylıca yazarak konu açabilir misin?

Admin önceden safe mode çok düşüyordum futurerestore yaptım yinde safe mode düşüyordum. sonunda safe mode konusunda bir arkadaşın önerisiyle iCleaner den XMHelper kapatın artık safemode atmıyor,pek nadir atıyor günde 1 defa yada hiç atmıyor XMHelper kapatmam her hangi bir tweak yada başka bir şey tetkiklermi ???
F87DEDDD-0D37-4CA4-91D9-4E88D5AC531F.jpeg

@Samet XMHelper ın hangi tweak için olduğunu bilmiyorum. O nedenle bir yorum yapamıyorum.;)

Hangi tweak e ait se onun güncellenmesini bekleyebilirsin tweak adını bilmeden söyleyebileceğim tek şey bu :D
Tamam cevap teşekkürler şu anda sorun yok öylesine sordum sohbet 😁

Widgetİnfo kurunca safe moda atıyor sebebi ne olabilir. Ekteki ssde müzik için kurulan widgetta müzik resmî çıkması lazım ama çıkmıyor infoyla ilgili diye kuruyorum ama safe moda atıyor

Ekli dosyalar

• F59385FE-062C-474E-AC79-D5531AB1653E.jpeg
    F59385FE-062C-474E-AC79-D5531AB1653E.jpeg
    796.6 KB · Görüntüleme: 28
Geri