Jailbreak konusu üzerinden devam edelim hocamEnable jailbreakte kaliyor benimki geceden beri en az 100kere denedim olmadi yapamayan var mi benim gibi
Zaten sorunum jailbreak ne yapabilirim diye soruyorum benim gibi yasayip bu sorunu cozen var mi diyeJailbreak konusu üzerinden devam edelim hocam
Hayır bu konuda değil. iOS 11.2 - 11.3.1 Jailbreak | Electra burdan devam edelim.Zaten sorunum jailbreak ne yapabilirim diye soruyorum benim gibi yasayip bu sorunu cozen var mi diye
Bende uzun yola çıktım bilgisayarı aldım :)Tam uzun yola çıktım jb geldi bende kide şanş işte
Jailbreak hakkında ise jailbreak konusuna sorun hocambi soru sormak istiyorum
Jailbreak hakkında ise jailbreak konusuna sorun hocam
TWEAKBOX ı nasıl yükledin delircem sabahtırTweakbox dan electrayi yukledim ve açtım, jailbreak yazan yere bastım please wait 1/3 yazdı ve biraz bekleyince ekranda elma çıkıp yeniden başlatıyor
[automerge]1530948654[/automerge]
Tamam
Tweakbox dan yüklesek olmuyor muTWEAKBOX ı nasıl yükledin delircem sabahtır
benim telefonda mı sorun var anlamadım herkes takır takır jb yapıyor bendeki reboot atıyor![]()
40 kere aynı şekil denedim adamların kendi yazdığı yöntemleri denedim olmuyor şimdi yedek alıyorum herşeyi sıfırla yapıp tekrar deneyeceğim olmazsa yapacak bişey yok malesefUçak moduna alıp siri’yi kapatıp deneyin
JailbreakTR