Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Keen ipa deneyen varmı cydia da vardı ? Ama riskli söyleyim test cihazı varsa rootless benzeri ancak cydia desteği var.
Sayın adminler :) Rootless denemişsiniz bunu unutmuşsunuz.
[automerge]1530819518[/automerge]
Bu akşamda sabaha doğruda çıkmazsa umudu kestim gibi.

Deneme cihazında herşeyi denemek serbest

JailbreakTR

Uyarı

Burası sohbet grubu olabilir fakat böyle boş konulara yer yok, saçma ve boş konular hakkında yorum yapmayın, insanları da yanlış bilgilendirip yönlendirmeyin!

Arkadasim bir bilgilendirme yapmiyorum. Her cumleye inanan bi toplumun parcasi olma. Akil var fikir var sonucta. Kullanmak lazim. Konunun bos dolu olmasi yorumundur saygi duyariz ayagimida denk aliriz.

downloading...%99

Test cihazlarını şarj etmekten,hazırlamaktan vb adımları yazmış. Jb yayınlaycaksamdirek yayınlardı.

Hocam son testleri yapıyorlar zaten resmi hesaptan söylendi birkaç güne geleceği az daha sabır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne sabirsiz adamlarsiniz adamlar calisiyo her aninida paylasiyo be tabi ben 11.1.1 jb liyim bana kolay da geliyo yani cok az kaldi.

downloading...%99

Başka tarayıcıdan sayfaya girdiğimde direk giriyor safaride ise sayfayı yüklemek uzun sürüyor. Kripto madenciliğimi yapıyorlar?Açıkmı tetikliyorlar ? Kullandığım gizlilik tarayıcısı engelliyor herhalde, sayfa direk bekletmeden açıyor. Safari ise bekletiyor 2 dk sonra tam yükleniyor. coolstar electra sayfası için geçerli

Başka tarayıcıdan sayfaya girdiğimde direk giriyor safaride ise sayfayı yüklemek uzun sürüyor. Kripto madenciliğimi yapıyorlar?Açıkmı tetikliyorlar ? Kullandığım gizlilik tarayıcısı engelliyor herhalde, sayfa direk bekletmeden açıyor. Safari ise bekletiyor 2 dk sonra tam yükleniyor. coolstar electra sayfası için geçerli

Valla direk açılıyor bende şak diye

Çıkar sa pazar çıkar pazar da çıkmaz sa daha çok bekleriz

Arkadaşlar bişey sorucam. Hali hazırda yada eskiden jb kullanıp banka uygulaması kullananlar hiç sıkıntı yaşadımı. Jb olduğunda banka uygulaması kullanmak tehlikelimidir.

Ben kullanıyordum, banka uygulamaları uyarı veriyordu açılışta o kadar, tabi hesaplarda büyük meblalar bulunmadığı için umursamadım da, ama herhangi bir sorun da yaşamadım

Geri