Evvel günü demiştim yarından sonra ki gece çıkıcak diye bu gece umutluyum

Arkadaşlar kusura bakmayın burası jailbreak sohpet yeri fakat iki de bir bu mail gelip duruyor bu nedir![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bana da geliyor açmadan siliyorum.
Ben de siliyorum fakat apple den gelmiyor galiba dolandırıcı mı sizce
Evet arkadaşlar son aşama artık
![]()
@AirLife
yedekleme için -->> icloud yedeklemeyi kapa, cihazı restart et. Mevcutta icloud yedeği varsa sil. iCloud yedeklemeyi tekrar aktif et ve yedekle. Sorun çözülecektir.
Yeni electra için -->> aslında bu ekstra bir nonce ayar aracı kullanmadan kendiliğinden electra nonce ayarlayacak anlamında. FR için güzel bir işlem.. Manuel yapmaya gerek olmayacak, bu sayede nonce ayarlamayı unutmuş olsan ve elmada kalırsan %80 ihtimalle (cihaz kernel panic vermediyse) FR kulanabileceksin demek
Bu yapilir mi direk siteye girdim alel acele jbyi kaciriyolarmis gibi
Bitti sandım bizi tel başında bekletiyorlar, işim gücüm var oysa
salla o zaman jb gereksiz :)Bu son yazdiklari extra_recipe 10.2 icin ianbeerin paylastigi exploitti.yani electra1131 ile alakasi yok.billur geciyorlar resmen
Bu son yazdiklari extra_recipe 10.2 icin ianbeerin paylastigi exploitti.yani electra1131 ile alakasi yok.billur geciyorlar resmen
@AirLife bence icloud yedeği boşageçenlerde benm açtığım konudaki gibi yaaprsan ne kişiler ne fotolar hiç bir şey gitmiyor. cihazdaki uygulama verileri de silineversin bi zahmet.. Yazılımı sıfırlıyorsun
![]()
O kadar ince ayrıntıyı bilmiyorum ki ya. Ben JB'den dolayı çok elma da kalıyorum. (@efsane6 iyi bilir.) O yüzden restore edince telefonu hep iCloud yedeğini yüklerim bütün veriler, belgeler vs.Sıfırdan kurduğum az olmuştur.
![]()
Icloud hiç kullanmadım JB li cihazlarda ne işi var iCloud'un
JailbreakTR