Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Arkadaşlar kusura bakmayın burası jailbreak sohpet yeri fakat iki de bir bu mail gelip duruyor bu nedir
1d89c33f931f5219ce7eb99e9849fa41.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bana da geliyor açmadan siliyorum.

Ben de siliyorum fakat apple den gelmiyor galiba dolandırıcı mı sizce

Gönderici kısmına tıklarsan, gönderen kişinin saçma sapan mail adresini görürsün zaten. Son günlerde çok sık geliyor.

Vala tamda jb den soğumuştum tutu app vip buldum hileli herşey var :) This wars of mine mesela. Jb ios 10 da sarmıştı ios 11 jb sız bile güzel geliyor.
[automerge]1530810990[/automerge]
Bu arada direk final geliyor değilmi ?
Sorunsuz olacak umarım. Beta meta vermezlerse güzel

@AirLife
yedekleme için -->> icloud yedeklemeyi kapa, cihazı restart et. Mevcutta icloud yedeği varsa sil. iCloud yedeklemeyi tekrar aktif et ve yedekle. Sorun çözülecektir.

Yeni electra için -->> aslında bu ekstra bir nonce ayar aracı kullanmadan kendiliğinden electra nonce ayarlayacak anlamında. FR için güzel bir işlem.. Manuel yapmaya gerek olmayacak, bu sayede nonce ayarlamayı unutmuş olsan ve elmada kalırsan %80 ihtimalle (cihaz kernel panic vermediyse) FR kulanabileceksin demek

Yaptım yedeklemeye başlıyor kalan süre gittikçe artıyor. 36 dakika oldu. 😁

Umarım bu cydia ikonunu gizlemeyide öğreniriz orginal durmuyor ve güzel değil. jbsızda gizli kalmasını istiyorum yöntemi varsa artık

@AirLife bence icloud yedeği boşa :D geçenlerde benm açtığım konudaki gibi yaaprsan ne kişiler ne fotolar hiç bir şey gitmiyor. cihazdaki uygulama verileri de silineversin bi zahmet.. Yazılımı sıfırlıyorsun :D

Bu son yazdiklari extra_recipe 10.2 icin ianbeerin paylastigi exploitti.yani electra1131 ile alakasi yok.billur geciyorlar resmen

Bu son yazdiklari extra_recipe 10.2 icin ianbeerin paylastigi exploitti.yani electra1131 ile alakasi yok.billur geciyorlar resmen

Bende dalga geçtiklerini düşünüyorum. Hayatım boyunca böyle jailbreak görmedim.

Çıkar bugün yarın gerekli olmada yapmazlardı diye umut ediyorum

@AirLife bence icloud yedeği boşa :D geçenlerde benm açtığım konudaki gibi yaaprsan ne kişiler ne fotolar hiç bir şey gitmiyor. cihazdaki uygulama verileri de silineversin bi zahmet.. Yazılımı sıfırlıyorsun :D

O kadar ince ayrıntıyı bilmiyorum ki ya. Ben JB'den dolayı çok elma da kalıyorum. (@efsane6 iyi bilir.) O yüzden restore edince telefonu hep iCloud yedeğini yüklerim bütün veriler, belgeler vs. :D Sıfırdan kurduğum az olmuştur. :D

O kadar ince ayrıntıyı bilmiyorum ki ya. Ben JB'den dolayı çok elma da kalıyorum. (@efsane6 iyi bilir.) O yüzden restore edince telefonu hep iCloud yedeğini yüklerim bütün veriler, belgeler vs. :D Sıfırdan kurduğum az olmuştur. :D

Icloud hiç kullanmadım JB li cihazlarda ne işi var iCloud'un

JailbreakTR

Geri