Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Root erişimi sağlayanlar şimdiden Tweak testine geçtiler...aynı zamanda Geliştirilerde Tweakleri 11.3.1 için uyumlu hale getiriyorlar..

"Preference Loader" tam çalışmadığı için aşağıdaki Tweakler %90 çalışıyor

Chroma

Intelix

ColorBadges

DarkMessages (iOS 10)

Cylinder

Date in statusbar

Dots

RealCC

PullToRespring

StatusSwitcher

Zeppelin

LowPowerMode

LittleX

HomeGesture

GlowBadge

FiveIconDockXI

FingerTouch

Vibrancy (iOS 10/11)

LastLocked

betterFiveColumnHomescreen

Barmoji

NoctisXI

exKey

HideDots11

IconRenamer

BatteryPercentX

PercentageBatteryX

TapTapSleep

NoBlurFolderIconXI

System Info

Folder6plus

EmojiKey

Ventana

ClassicFolders 2

ColorBanners 2

BetterPowerDown

AppList

AutoShiftFix

BatteryStatusBar

DarkMessages

EasySwitcherX

Fluidity

HideDots11

Moveable9

Noctis XD

Nudekeys

PullToRespring

RocketBootstrap

SwipeExpander

Bir Jailbreak kaldı

JailbreakTR
Güzel bir yazı abi konusunu açsan fena olmaz bence. Teşekkürler.

@nullpixel bir twit atmış 07.07.2018 tarihli bir ekran görüntüsü acaba nedir bu ?
yarın jailbreak gelecek demedi demeyin.
NET BİR ŞEKİLDE EMİNİM

Bir de sorum olacak kuzenimin telefonunda var jb karenin reposundan appsync indirdik appcakeden uygulama indiremiyoruz neden acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@AirLife yedekleme olmamış.. cihazı wifi ye bağla.. şarja da tak o şekilde yedeklemeyi başlat.İnternet hızına göre yapacaktır yedeklemeyi

Neredeyse hepsi 11.1.2, yüklerken buna dikkat edin, tabi jailbreak çıkarsa :)

f32b0ef95467e4067c556fa1f883cbce.png

@AirLife yedekleme olmamış.. cihazı wifi ye bağla.. şarja da tak o şekilde yedeklemeyi başlat.İnternet hızına göre yapacaktır yedeklemeyi

1-2 gündür o şekilde ama hala yedekleyemedi bi. Ziyarete geldim Wi-Fiye o şekilde bağlandım bi kaç gündür hala yapamadı. Şimdi gidecem yedekleme olmayacak her halde. iTunes’a yedeklesem yine bütün belgeleri, şifreleri yükler değil mi ? Şimdi jb çıkarsa elma da kalırsam restore etmem gerekecek de. Veriler önemli benim için 😁😁

BE5A14F7-6078-4CA2-9F85-398DEB888715.png

Burada da böyle gözüküyor ama

Yahu hala cikaramadilar su electrayi.jake adam yapti jb yi bi tek cydia yok icinde millet takir takir tweak yukluyo.hala salakca sitede progress alaninda ivir zivir yaziyorlar

Yahu hala cikaramadilar su electrayi.jake adam yapti jb yi bi tek cydia yok icinde millet takir takir tweak yukluyo.hala salakca sitede progress alaninda ivir zivir yaziyorlar

Bu gidişle oda iyi işler başarır gibi. Çıkardığı gün güncelleme yayınladı, sorunu olanlara cevap veriyor, yardımcı oluyor, haliyle de yayınladığı dosyadaki sorunları çözüyor. Kendini gittikçe geliştiriyor. Cydia’da eklerse stabil de olursa bizim için çok iyi olur. 😂
[automerge]1530884868[/automerge]
Hele ki birisi doldurmuş bile tweakleri. 😁

CCA02914-F0EA-4F95-85F2-3F95BC55861A.png

Son düzenleme:
Ben ipsw.me den indirip iTunes üzerinden kurdum 11.3.1e JB gelecek haberi üzerine. Bu temiz kurulum oluyor değil mi?

Geri