Fazla yazmayında hemen 150 olmasınburda biri 150 sayfa olunca cikacak diyordu onu bulun bana![]()
Güzel bir yazı abi konusunu açsan fena olmaz bence. Teşekkürler.Root erişimi sağlayanlar şimdiden Tweak testine geçtiler...aynı zamanda Geliştirilerde Tweakleri 11.3.1 için uyumlu hale getiriyorlar..
"Preference Loader" tam çalışmadığı için aşağıdaki Tweakler %90 çalışıyor
Chroma
Intelix
ColorBadges
DarkMessages (iOS 10)
Cylinder
Date in statusbar
Dots
RealCC
PullToRespring
StatusSwitcher
Zeppelin
LowPowerMode
LittleX
HomeGesture
GlowBadge
FiveIconDockXI
FingerTouch
Vibrancy (iOS 10/11)
LastLocked
betterFiveColumnHomescreen
Barmoji
NoctisXI
exKey
HideDots11
IconRenamer
BatteryPercentX
PercentageBatteryX
TapTapSleep
NoBlurFolderIconXI
System Info
Folder6plus
EmojiKey
Ventana
ClassicFolders 2
ColorBanners 2
BetterPowerDown
AppList
AutoShiftFix
BatteryStatusBar
DarkMessages
EasySwitcherX
Fluidity
HideDots11
Moveable9
Noctis XD
Nudekeys
PullToRespring
RocketBootstrap
SwipeExpander
@nullpixel bir twit atmış 07.07.2018 tarihli bir ekran görüntüsü acaba nedir bu ?
yarın jailbreak gelecek demedi demeyin.
NET BİR ŞEKİLDE EMİNİM
bu gece geli gibi duruyor emin değilim amaAcaba bugün 23.59dan sonra mı yoksa yarın gün içerisinde mi
@nullpixel bir twit atmış 07.07.2018 tarihli bir ekran görüntüsü acaba nedir bu ?
NET BİR ŞEKİLDE EMİNİM
Yani demek oluyor ki BU GECE ÇIKACAK@nullpixel bir twit atmış 07.07.2018 tarihli bir ekran görüntüsü acaba nedir bu ?
NET BİR ŞEKİLDE EMİNİM
@AirLife yedekleme olmamış.. cihazı wifi ye bağla.. şarja da tak o şekilde yedeklemeyi başlat.İnternet hızına göre yapacaktır yedeklemeyi
Yahu hala cikaramadilar su electrayi.jake adam yapti jb yi bi tek cydia yok icinde millet takir takir tweak yukluyo.hala salakca sitede progress alaninda ivir zivir yaziyorlar