Eger tutup da gider ios 12 ye cikarcam o zamana kdar bekleyin derse ben de dahil bayagi bir kisiden agir kufurler yer bu coolstar.anketi yapmaktaki amac ne demedin mi zaten 11.3.1 e gecin diye.
Henüz ortada çalışan bir jailbreak yok.. geliştirici hesabıyle yada değil.. jailbreak henüz yayınlanmadığından beklemek zorundasınız yineHocam haberler kısmına yazıldığınız yazıda dev. Hesabı ile sorunsuz jailbreak çalışıyor demişsiniz simdi ben diyelim bugün 99 dolara kıyıp satın aldım hemen bugün jailbreak yükleyebilirmiyim yoksa bekleyecekmiyim çıkana kadar
Güncellenmiş versiyonunda pek farkı yok restart sorunu devam ediyor maalesefPwn20 Noncereboot1131'i güncellendi gereksiz kod artıklarını temizledi veritabanını optimize etmiş.
Artık daha stabil imiş.
hele bir askere gideyim kanka sonrasında zaten büyük ihtimal birine bırakmaktan kastım emanet edeceğim.Sayfaları bana bırakıyorsun değil mi ? @omeraksoy
hele bir askere gideyim kanka sonrasında zaten büyük ihtimal birine bırakmaktan kastım emanet edeceğim.
benim sayfaları çalacak adam daha doğmadı morukAman askerden sonra sayfaların başkasının eline geçmesin adamın dibisin sen kardeşim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Developer hesap aldıysan foruma özel imzalama servisi yapsan güzel olur. Mesela iosgodstan pubg gibi tüm hileli uygulamaları cercube youtube+++ gibi uygulanaları ücretsiz imzalasan bir ipa mağazsı oluştursan uygulamaları orginal paylaşsan sadece foruma özel güzel olur :) Ben alsam şahsen böyle birşey yaparımHocam haberler kısmına yazıldığınız yazıda dev. Hesabı ile sorunsuz jailbreak çalışıyor demişsiniz simdi ben diyelim bugün 99 dolara kıyıp satın aldım hemen bugün jailbreak yükleyebilirmiyim yoksa bekleyecekmiyim çıkana kadar
Bu yine ne diyor?
Bu yine ne diyor?
![]()
Yani aslında birkaç şeye karar verdik…
Açılıyor bendeLinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.site açılmıyor, wifi ve hücreselde denedim geliyor mu yoksa
Açılıyor bende
hahaha :)Bu gece kesin geliyor arkadaşlar. Almanya Şututgarttan halaoğlu aradı uzun uzun konuştuk kesin ve net bu gece jb geliyor.