Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

arkadaşlar baya dır okuyorum ama 126 sayfa kolay değil daha geriye gidemedim özürdil yerek bir soru sormak istiyorum.

11.4 güncelledim. yurt dışı gelme bir telefondu ime i atmıştım kendi diğer telefonumun imeisini şimdi jb yapmam lazım fakat downg rade yapamadım bilgisi olan bir yol gösterebilir mi acaba veya bir makale.

İphone cihaza emei atılıyormu ya ben mi cahil kalmışım acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

imei atmaktan kastım imeisini değiştirmiştim. şimdi güncelleme yapınca orjinale döndü.

Bak şöyle yapalım iphone a emei atılmaz değişmez yani
Siz cihazınız neydi söyleyin ona göre ne yaptığınızı çözelim

Ben ios 12 eylülde yayınlanana kadar JB çıkacağını sanmıyorum.Min Zen elinde ki açığı yakmayacaktır. Electra takimı bu işi ya beceremez ya da çok vakit alır.

Şerif bunu kutuyu açmadan anlamanın bir yöntemi vardı.senin bilgin varmı ondan.

Yok gerçekten forumda konusu olucak daha önce bunun muhabbeti geçti bir site arayıcılığıyla kontrol ediliyordu kutu üzerindeki seri numarası ile
@efsane6 ya sorun O paylaşmıştı linki

Bulduk çıkardık
Sonra itinayla 11.3 e yükselttik

Forumda aratın detaylı anlattık.

Uğraşmayayım diyorsanız 5c alın geçin 10.3.3 ile geliyor yada maks ona yükseltilebiliyor

Bulduk çıkardık
Sonra itinayla 11.3 e yükselttik

Forumda aratın detaylı anlattık.

Uğraşmayayım diyorsanız 5c alın geçin 10.3.3 ile geliyor yada maks ona yükseltilebiliyor

Saflığından sen yükselttin o kadar emek verdin sonra yükselttin yapılır mı böyle bir hata ah be kardeşim

Gerçi seninde hatan değil coolstarın gazına geldiniz hepiniz

Doğruluk payını kabul etmekle beraber saflığı iltifat olarak alıyorum tekrarlama lütfen

11.1 i yapan adam yükseltin diyorsa yükseltmemek alınacak bir risk değil benim için

Bakalım işin sonunda ne olacak

Doğruluk payını kabul etmekle beraber saflığı iltifat olarak alıyorum tekrarlama lütfen

11.1 i yapan adam yükseltin diyorsa yükseltmemek alınacak bir risk değil benim için

Bakalım işin sonunda ne olacak

Kardeşim tabiki sözüm iyi niyetli
ben lafımı bilirim saflıktan kastım o kadar emek verip sonra iyi niyetli düşünüp kendini riske atman sonra bu duruma gelmesi

Keşke sabretseydin ben misal sabretdim iyikide sabretmişim ben sinirimden delirirdim coolstar a uysaydım

Eğer garantisi olan cihazlarda Problem yaşıyorsanız ve AppleStore'ye vermeyi düşünüyorsanız elinizi çabuk tutun son bir haftadır tüm Cihazlar 11.3.1 olarak geri dönüyor

Not: 11.3.1 sürümünde olanlar için geçerli

JailbreakTR

Son düzenleme:
Eğer garantisi olan cihazlarda Problem yaşıyorsanız ve AppleStore'ye vermeyi düşünüyorsanız elinizi çabuk tutun son bir haftadır tüm Cihazlar 11.3.1 olarak geri dönüyor

Not: 11.3.1 sürümünde olanlar için geçerli

JailbreakTR
Haftaya göndercem inşallah :-)

Hazır temmuz ayına da girmişken coolstar şöyle bir sürpriz yapsa ne güzel olmaz mı

Belli olmaz keşke el atsa..
istekli yani
6db94dda1bf34beae84859466a590be7.jpg

JailbreakTR

İlla onun açığı vermesi mi lazım tihmstarın yapması için ? Tihmstar kendisi yapar yav kimseye gerek duymaz bu kral. 😂

Geri