Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Eger tutup da gider ios 12 ye cikarcam o zamana kdar bekleyin derse ben de dahil bayagi bir kisiden agir kufurler yer bu coolstar.anketi yapmaktaki amac ne demedin mi zaten 11.3.1 e gecin diye.

Eger tutup da gider ios 12 ye cikarcam o zamana kdar bekleyin derse ben de dahil bayagi bir kisiden agir kufurler yer bu coolstar.anketi yapmaktaki amac ne demedin mi zaten 11.3.1 e gecin diye.

Anketi Nabız yoklamak için yapıyorsa ağır patladı demektir çünkü neredeyse 30bin kişi 11.3.1 dedi :D

Hocam haberler kısmına yazıldığınız yazıda dev. Hesabı ile sorunsuz jailbreak çalışıyor demişsiniz simdi ben diyelim bugün 99 dolara kıyıp satın aldım hemen bugün jailbreak yükleyebilirmiyim yoksa bekleyecekmiyim çıkana kadar

Hocam haberler kısmına yazıldığınız yazıda dev. Hesabı ile sorunsuz jailbreak çalışıyor demişsiniz simdi ben diyelim bugün 99 dolara kıyıp satın aldım hemen bugün jailbreak yükleyebilirmiyim yoksa bekleyecekmiyim çıkana kadar
Henüz ortada çalışan bir jailbreak yok.. geliştirici hesabıyle yada değil.. jailbreak henüz yayınlanmadığından beklemek zorundasınız yine ;)

hele bir askere gideyim kanka sonrasında zaten büyük ihtimal birine bırakmaktan kastım emanet edeceğim.

Aman askerden sonra sayfaların başkasının eline geçmesin adamın dibisin sen kardeşim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Developer hesap aldıysan foruma özel imzalama servisi yapsan güzel olur. Mesela iosgodstan pubg gibi tüm hileli uygulamaları cercube youtube+++ gibi uygulanaları ücretsiz imzalasan bir ipa mağazsı oluştursan uygulamaları orginal paylaşsan sadece foruma özel güzel olur :) Ben alsam şahsen böyle birşey yaparım

Bu yine ne diyor?

IOS 11.3.1 jailbreak ile gelen sürprizlerden biri erken düşüyor!

Proje Repo-unclutter! BigBoss / Modmyi / Zodttd'den gelen paketler filtrelenecek, böylece yalnızca iOS 11 ile uyumlu olanlar görünecek!

Bunları uyumlu olarak işaretlemek için paketlerinizi ekleyin!

8ac98dabb56497abda19a2081ac46214.png

Yani aslında birkaç şeye karar verdik…

Bir kaç gün sonra vay efendim bu sefer şu sorunla karşılaştık derler yine..

İyi şeyler bekleye bekleye ağaç olduk, toprak olmayız inş.

Hadi hadi ucuna geldi sabir tasi catlamak uzere.

Bu arada early den kasti jb degil compatible list. ZAMAN KAZANMAYA DEVAM

Son düzenleme:
Geri