Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Electra falan olmasa bu levin liberios u çoktan yayinlardi bence sirf coolstar a kıllıgına yapiyor.

Coolstar da o kapasite yok.sirf bekleyen insanlari oyalamak adina atilmis bir tweet.

Bakalım hocam gelecek günlerde güzel haberler gelir umarım, haftaya yayınlansa jb tadından yenmez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sonra bir anda biz beceremedik derlerse kalırız öyle hepimiz jb hayalleriyle :)

Ortada bir proje var. Bu proje öyle de böyle de gerçekleşecek. Keşke dediğini yapsalar. Yapsalarda projeyi piyasaya sunsalar. E sunduklarında da herkes jailbreak için çalışacak ve sonunda jailbreak çıkacak.

Ortada bir proje var. Bu proje öyle de böyle de gerçekleşecek. Keşke dediğini yapsalar. Yapsalarda projeyi piyasaya sunsalar. E sunduklarında da herkes jailbreak için çalışacak ve sonunda jailbreak çıkacak.

Umarız, heyecanla bekliyoruz :)

Ekli dosyayı görüntüle 4618Ekli dosyayı görüntüle 4618

Levin ile coolstar aralarında ki konuşma çevirebilecek varmı acaba.

Hocam coolstar ile levin arasında geçmemiş konuşma başka biri ile geçmiş olay şu levin electrayı hiç beğenmiyor coolstarın bir sürü hata yaptığını ve kendi jb aracı için bir 0day yaktığını söylüyor. Durumun açıklanamayacak derecede kötü olduğunu ve daha sonra şu coolstarı spamleyenleri kendi üstüne saldığını falan söylüyor.

Cs de kapasite yok diyenler beğenmeyenler gördükçe kendimden şüphe ediyorum ya bu adam hali hazırda son kullanılabilir jb yi yaptı kapasite yok da nasıl becerdi onu adam bunu tamamen deneyim kazanmak okul bittiğinde ben de bunları yaptım deyip bi güvenlik uzmanı olmak için yapıyor cidden bunları yapan adam ipx ve iPad’i almak için bağışa mı muhtaç sanıyorsunuz 1000$ bizim için büyük ama onun için çocuk oyuncağı.Yapar jb yi sadece video atar çoğu grup gibi adam yada madam her neyse uğraşıyor yapacakta.

Türkiye'de hiç yok mu bu işlerden anlayıp vakit ayıran. Senelerdir bir şey var, insanlar bunu başarabiliyor. Biz neden yapmıyoruz acaba?
Şahsen bilgim olsa uğraşırdım da meslekler çok farklı :D

Cs de kapasite yok diyenler beğenmeyenler gördükçe kendimden şüphe ediyorum ya bu adam hali hazırda son kullanılabilir jb yi yaptı kapasite yok da nasıl becerdi onu adam bunu tamamen deneyim kazanmak okul bittiğinde ben de bunları yaptım deyip bi güvenlik uzmanı olmak için yapıyor cidden bunları yapan adam ipx ve iPad’i almak için bağışa mı muhtaç sanıyorsunuz 1000$ bizim için büyük ama onun için çocuk oyuncağı.Yapar jb yi sadece video atar çoğu grup gibi adam yada madam her neyse uğraşıyor yapacakta.

Dogru diyorsun zaten cs kendi yazdi exploiti hic kimseden yardim almadan yapti son calisan jbyi.ianbeer fln vermedi exploit oturup kendi buldu.cocuk oyuncagiysa neden bagis topluyor da levin gibi keyfine yapmiyor.resmen agladi tweetterda test cihazim yok diye.jb isteyenlerin para gonderecgini bildigi icin yapti zaten bunu.

Son düzenleme:
Umudunu kesip sürümünü değişenler keşke erken davranmasalardı şuanda herşey güzel gidiyor yakında çıkacaktır jb

Güncelleyen arkadaşlar azıcık daha sabretseydiniz keşke adamlar çalışıyor çıkması muhtemeldir Azakaldı

BİR FİDAN BİN İNSAN

yav boşver moruk bırak güncellesinler ben 2 3 hatta 10 ay daha beklemye razıyım :d

Bende öyle, sürümden memnunum hiç sorun değil kalırım benim hala ios 9 kullanan arkadaşlar var :D. Yeter ki çıksın jb üstümden yük kalkacak

Geri