çok haklısın bence sadece tweakları sildiği kesin ama ekstradan başka şeyleride götürüyor olabilirSadece tweak silinmesi sıkıntı değil ama başla neleri siler bilinmiyor.Ciddi hasarlar yaratabilir
belkide kendide ne yaptıgını bılmıyor şuaniOS 12 yayınlanınca serbest bırakıp bu coolpok stari herkesi gaza getirdi şimdi afalladi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Beklemenin anlamı kalmadısendemi vazgectin?:)
İos12 büyük değişiklikler ve stabilite getiricek beklentisi var herkeste ve bu sebepten düzgün bir sürüme jailbreak şansını kaçırmak istemiyorlar haklılarda
Jailbreak yapılabilicek bir Açık bulmak hiçte öyle aaa buldum açığı demek gibi kolay değil
Bazı sürümlerde jailbreak yapılabilicek dişe dokunur bir açık bile bulamayınca apple a ağladıklarını twitterda hashtag açtıklarını hatırlatmısınız bilmem ama 0day açığını ios12 ye bekletmeleri mantıklı
Mantıksız olan ise diğer buldukları açık ile jailbreak yapabilceklerini sanıp milleti ios11.3.1 geçirdiler ve beceremediler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yeni ios12 betasında kapandı diye biliyordum. 11.3.1 jb baya patladı.Benim şahsi düşüncem 0day açığı ne zaman kapanırsa o zaman jb çıkar eğer kapanmazsa iOS 12 yayınlanana kadar çıkmaz
Kapanmadı diyenlerde varYeni ios12 betasında kapandı diye biliyordum. 11.3.1 jb baya patladı.
Yayınlasınlar öyle zaten 10.3.3 çekeceğim cihazı 11.3.1 kullanmayacağımCalisan jb var elinde ama telefonu yeniden baslatinca hersey gidiyor.suan jbnin yayinlanmamasindaki neden bu zaten.
Şu iOS 12 kuranları da anlamıyorum arkadaş jailbreak beklemekten yorulduysan jb den vazgec bırak güncelleme öyle kullan niye beta sürümü kullanıyorsun hatalar SORUNLAR bunlarla kim uğraşacak
keske bu dediğin gibi olsa bunlar sinirden dolayı güncelliyor sitem ediyorlarZevkler ve Renkler tartışılmaz
JailbreakTR
Şu iOS 12 kuranları da anlamıyorum arkadaş jailbreak beklemekten yorulduysan jb den vazgec bırak güncelleme öyle kullan niye beta sürümü kullanıyorsun hatalar SORUNLAR bunlarla kim uğraşacak
keske bu dediğin gibi olsa bunlar sinirden dolayı güncelliyor sitem ediyorlar
geçmesin demiyorum BETA sürüme geçmesin diyorum stabil sürüm gelsin tamam ses etmiyim ama pişman olacaklar o kdar bekleyip şimdi en azından biraz bile olsa ilerleme katedildi bunu bekleyememek gerçekten biraz saçmalık bence forum öncesi bende baya bekledim 9-10 ay oldu toplam ama umidi kesmedim sadece foruma belirli saatler hatta günde 1-2 kere girereek bekliyorum bu daha cabuk zamanın geçmesini hissettiriyorAdamlar ne yapsın bekleye bekleye bir hal oldular.. tabiki millet değişiklik istiyor, hep aynı Tweakleri kullanmak istemediğin gibi
JailbreakTR
aynen öyle bende ondan korkuyom bi sinirle güncellemektenkeske bu dediğin gibi olsa bunlar sinirden dolayı güncelliyor sitem ediyorlar
Sabreden derviş muradına ermiş. Sabret SakarYALI :)aynen öyle bende ondan korkuyom bi sinirle güncellemekten
Sabreden derviş muradına ermiş. Sabret SakarYALI :)
2 ay beklemek zor geliyor zamanın da millet 1 yıl 2 yıl beklemiş