BU GECE CIKACAK
Levin’i bekliyoruz onun dışında her şey tamam gibi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
![]()
Şimdi de diziye mi sardı (it crowd dizinin adı) ne mızmız insanmış bu ya çıkmaza girdimi hemen overwatch a sarıyor hemen diziye sarıyorŞuanda coolstar ın elindeki jailbreakinşallah halleder kısa zaman da
![]()
BİR FİDAN BİN İNSAN![]()
Bu konuyu takip edenler arasında bir espri oldu artık totem gibi diyebiliriz. Her gün mutlaka bu gece çıkacağını söyleyebiliriz o gece, bir gece gelecekGeliştirici bile tarih/saat vermez iken sen neden insanlara bu şekilde yanlış bilgiler veriyorsun?
Az önce Çin’den bir eleman buldum buldum diyerek caps paylaştı, 5dk sonrada pardon dedi.takip edenleriniz vardır.
Coolstar dahi herkes atladı adama açıkcası Durumun ne kadar vahim olduğunu gösteren bir tabloydu bence.
Sonumuz hayrolsun kimse yakın zamanda jb beklemesin
Uyma, hatim indirme diye birşey yok. Kimse kimseyi zorla üst sürüme geçirmedi. Herkes kendi isteğiyle geçti. Burada tek sorumlu suçlu kişi var. O da coolstar
Çok büyük bir Bilgi verdin tebrik ederim
Milyar dolarlık işletim sisteminde mühendislerinin vardır bir bildiği tamamen kapanmaması için.Kontrol merkezindeki wifi ve bluetooth ikonları ios10 gibi tek hareketle on/off yapabiliyor olsa, 11.4 veya 12'ye hemen geçerim.
Arkadaş ne saçma bir iş bu, wifi ve bluetooth'u tek hareketle kapatamıyoruz, android ortamında 7 yıldır yapılabiliyor. Bıktım bu ios11'den artık.