Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Levin’i bekliyoruz onun dışında her şey tamam gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Levin i daha çok bekleriz. Twitter hesabından yaptığı açıklama:

İnsanlar:

A) Ben coolstar ya da başka biriyle çalışmıyorum.
B) Bunu kendi boş zamanlarımda, ÜCRETSİZ olarak yapıyorum - hayır bağışları ya da herhangi bir şey söz konusu değil.
C) Size borçlu olduğum * hiçbir şey * yok!
D) Bu benim son önceliğim, Gerçek hayatım ve ücretli işimden sonra.

Beni beklemeyin ve beni BEZDİRMEYİN!
31851373d1f322996fb792f9158c762b.png

385f501bb73c6e0e5da40743196ffed6.png

Coolstar bile artık çareyi başka kullanıcılarda aramaya başlamış...

Şu konuda Levin'e kesinlikle katılıyorum. Bu işi ücretsiz yapıyor ve kimseye de yapacağım diye söz vermiyor.
Boş zamanlarında jailbreak ile uğraşmak zorunda değil...

Az önce Çin’den bir eleman buldum buldum diyerek caps paylaştı, 5dk sonrada pardon dedi.takip edenleriniz vardır.
Coolstar dahi herkes atladı adama açıkcası Durumun ne kadar vahim olduğunu gösteren bir tabloydu bence.
Sonumuz hayrolsun kimse yakın zamanda jb beklemesin

Az önce Çin’den bir eleman buldum buldum diyerek caps paylaştı, 5dk sonrada pardon dedi.takip edenleriniz vardır.
Coolstar dahi herkes atladı adama açıkcası Durumun ne kadar vahim olduğunu gösteren bir tabloydu bence.
Sonumuz hayrolsun kimse yakın zamanda jb beklemesin

Aynen bende onu gördüm coolstar direk atladı.Birisi bulsada totoyu kurtarsam derdinde coolstar

Şerefsiz coolstar hem becerip yapamıyor hemde kimse ilede paylaşmıyor bu iş sarp a sardı diyorsunuz değilmi

Ama ben halen iddia ediyorum herşey hazır ama izin çıkmıyor izin verildiğinde çıkıcak neyi belliyorlar izin için bilmiyom içimden geçen bu şekilde

7a1568a6f3ea71832d8cae54e4e8d4bc.png

Çeviri: Corellium'un yardımıyla daha kolay tekrar test etmek için bazı iOS çekirdeği yapıştırabilir miyiz?

Remount sorunuyla başa çıkmak zorunda kaldığımızdan ve iOS 12 için kendi 0day'ımızı kurtarabilsek iyi olur

14c1271d581f5e74b23bdf5a6edb95ee.png

Çeviri:

Unutmayın: iOS 12 için kaydedilen 0day 11.3.1'e geri döndürebilir, ancak 11.3.1'de yanan bir 0day 12'de çalışmayabilir. Çünkü cihaz güvenliği gerçekten etkilemese de Apple'ın yamaya son vermesi muhtemeldir.

Kontrol merkezindeki wifi ve bluetooth ikonları ios10 gibi tek hareketle on/off yapabiliyor olsa, 11.4 veya 12'ye hemen geçerim.
Arkadaş ne saçma bir iş bu, wifi ve bluetooth'u tek hareketle kapatamıyoruz, android ortamında 7 yıldır yapılabiliyor. Bıktım bu ios11'den artık.

Hasret kaldık ya gerçekten. Keşke başka geliştiriciler de el atsa tihmstar falan istemişti bir ara bir şeyler. Coolstar egona yenik düştün be iste şu yardımı da bitsin şu iş.

Kontrol merkezindeki wifi ve bluetooth ikonları ios10 gibi tek hareketle on/off yapabiliyor olsa, 11.4 veya 12'ye hemen geçerim.
Arkadaş ne saçma bir iş bu, wifi ve bluetooth'u tek hareketle kapatamıyoruz, android ortamında 7 yıldır yapılabiliyor. Bıktım bu ios11'den artık.
Milyar dolarlık işletim sisteminde mühendislerinin vardır bir bildiği tamamen kapanmaması için.

Coolstar suan bu tarz tweetlerle milletin gazini aliyor baska birsey degil.O kadar para topladin bekleyin bir 11.3 de dedin varsa elinde çözüm o remount için ne bekliyorsun daha cildirmamak elde degil

Geri