Arkadaşlar burası 11.3.1 jb sohbet odası değil mi ? Farklı farklı konular açmasak her giridğimde jb mi geldi jb mi çıktı bildirime bakmaktan usandım. İlgile yerlere açarsanız sevinirim.![]()
Jb ciktigi zaman jb ciktiiiiiiiiiiiii diye konu acilir zaten

Arkadaşlar burası 11.3.1 jb sohbet odası değil mi ? Farklı farklı konular açmasak her giridğimde jb mi geldi jb mi çıktı bildirime bakmaktan usandım. İlgile yerlere açarsanız sevinirim.![]()

Arkadaşlar Abartmayın artıkBeyler bu gece çıkıyor JB. FBI'da kuzenim var o söyledi. Kesin bilgi.
dönemezsin kardeşim.. 11.4 e dönebilirsin ancak.ios 12 betadayım şuan 11.3.1 shsh kaydım var nasıl geri dönebilirim?
FR ancak 11.3.1 e kadar çalışıyor.. 11.4 ve üst sürümdeysen FR yapamazsın11.4e dönersin dfu ile ordan fr ile düşebilrsin ama çok zahmetli

aynenarkadaşlar sürekli bu gece cıkacak espirisi yapmaktan skkılmadınız mı ya yaptıgınız esprii Simge korktun mu videosu gibi yeminle gına geldi![]()
o deil her dediklerinde çıkmıyor

evet coolstarda oyle demis bu aksam cikacaklari banlarsaniz jb birakilacakAdmin bu gece çıkar diyenleri banlasan bence jailbreak gelir bu uğursuzluk hep onlardan kadaynaklanıyor![]()
pek sanmam is hala levinde kaliyor.ondan sonra coolstar bir sey cikartmassa ki sorun var felan filan.is bitmisdireğer gelirse coolstar yalan olacağını bilir o yüzden daha hızlı olacaktır