evet saglikli olmadigi soyleniliyor ama cydown 11 icin geldiyse baska repolardada olacak esas gelmesiYanlız bu cydia reposu sağlıklı değil bildiğim kadarı ile bundan uzak durmak gerek
BİR FİDAN BİN İNSAN![]()
cydown ios 11 icin guncelleme alacak :)![]()
Amacım bu hahahahaaBirgün jailbreak çıkacak bu sefer kimse inanmayacak
BİR FİDAN BİN İNSAN![]()
biliyorum hocam repo adresin kesmeyi unutmusum:)Gösterdiğin Repo burda yasak ! Biraz kurallara uyalım
JailbreakTR
Gösterdiğin Repo burda yasak ! Biraz kurallara uyalım
JailbreakTR
Link ?Sp4rt4cus jailbreak yayınladı
Bu da fake arkadaşlar virüslü. Kimse indirmesin !!!Sp4rt4cus jailbreak yayınladı
Bu da fake arkadaşlar virüslü. Kimse indirmesin !!!
Admin bu gece çıkar diyenleri banlasan bence jailbreak gelir bu uğursuzluk hep onlardan kadaynaklanıyor![]()
Nette videoları izlersen görürsün. Herkes fake virüslü diye paylaşım yapmış. Takdir yine de sizin. Ben uyarımı yapayım daBu konuya nereden vardın ki? Eğer PC virüslerini tarayan programlar iOs virüslerini taramıyorsa onu bilemem de virustotal sonuçlarıLinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Ayrıca kendi bilgisayarımda ücretli olarak aldığım cracksiz direk orjinal Kasperskyda bulamadı.
Sürüm kaybetmekten korktuğum için deneyemedim. Deneme cihazı olan bir arkadaş deneyebilir mi?
[automerge]1530162508[/automerge]
İyi bak iyiçıktı ya JB :)
1 kere bu gece çıkacak yazdım JB çıktı :P bence keramet bende
[automerge]1530163057[/automerge]
Hatta buyurunLinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.virüs taraması, bizzat bana aittir.
Vallahi bilmiyorum. Bilgisayara zararlı bir virüsü yok ama deneme cihazım olmadığı için kesin birşey diyemem.Nette videoları izlersen görürsün. Herkes fake virüslü diye paylaşım yapmış. Takdir yine de sizin. Ben uyarımı yapayım da
Yani Mac ve Linux için geçerli bir virüs mü demek istedin?Bilgisayarınızdaki virüs tarayıcısı bu araçtaki zararlıları bulamaz. Windows virüslerinin macOS ve Linux işletim sistemlerine atsanız hiçbir şey olmayacağı gibi. Bunda da fark edemez virüs tarayıcılar.
Jb denedim yapmıyor hata veriyor exe paketini ayırdım incelemek isteyene atabılırım
[automerge]1530166588[/automerge]
Eğerki bu haftada cıkmasa s8 , p20 lite , mi mix2 bu 3 cihazdan birine gecerim
Denediniz miZararlı herhangi bişey yok
Ayrıca kurulmuyor tek zararlı yanı explorerde sınızsız bagıs ekranı acması