Bu gece çıkacak kesin net bilgi hahaha 

yav şunu demeyin işte kim böyle dese çıkmıyorBu gece çıkacak kesin net bilgi hahaha![]()
Bu bilgiyi nereden elde ettin? ios12'nin ios10'u platform olarak kullanması bilgisini?Acaba iOS 12 nin 11 yerine 10 platformu üzerine kurulacak olması coolstar ın diğer 0day açığını kullanmasını sağlarmı?
Levin yada bu şekilde bu hafta artık bir sonuç alacağız gibi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Maalesef bence haberler kötü
Ulu morfpheus son tweetinde; Şimdi, cihazı kilitleyebilecek bir kod çıkarmaktansa, Sonra, daha stabil ve test edilmiş bir kod yayımlayacağını yine o alaycı dev üslubu ile belirtti.
Artık Zheng in bu hafta teorisinde çökmüştür,çıkacak belli belkide Stabil olacak ama ne zaman belli değil yakında hiç değil gibi....
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bence sen beceremedin.. ver bana halledeyim diyor da olabilirVer şu elindeki diyor..
Yeter artık bende bıktım gibisi
JailbreakTR
Bence sen beceremedin.. ver bana halledeyim diyor da olabilir![]()
En azından bu şekilde yayınlasalar keşke.. zaten semi olunca cihazı kapatmıyoruzSözde elinde olan sağlam birşey değilmiş yaa oda inanmıyor veya ver gerisini ben hallederim
Tihmstar yarım kalan işleri bitiren adam
JailbreakTR
En azından bu şekilde yayınlasalar keşke.. zaten semi olunca cihazı kapatmıyoruzremouth htası düzelince de güncellemeyle çözebilir sorunu
![]()
sabırsızlık değil de daha çok çözüm aramak diyelim biz bunaYöneticilerde sabırsızlaştı![]()
Merak ettim, Telefonu bozulup apple store a verenler eski sürüm cihaz mı alıyorlar son sürüm mü?sabırsızlık değil de daha çok çözüm aramak diyelim biz buna![]()
Merak ettim, Telefonu bozulup apple store a verenler eski sürüm cihaz mı alıyorlar son sürüm mü?
Nesi vardı telefonun verdiğinizde? Bende mi bozup versem diye düşünmüyor değilimBen değişimden yeni almıştım eski sürüm geldi şansına ne gelirse.Harici onarımlarda güncelleyip gönderiyorlar