Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Bizim gibi CarPlay olan araçlarda jailbreak olmadan ekranı nasıl yansıtçaz peki ?

iOS 12 ile waze ve Google maps geliyor
Aslında benim için açığın %50 sini kapatır bu Eminim apple da bu kafada.
Spotify premium ile de baya iyi hale geldi CarPlay im

Ancaaaak uzun yolda arkada ağlayan ufaklıklar için video şart bende ve araç içi sonradan takılan mmedia sistemleri bana otobüsleri hatırlattığından carbridge gerekli

Hiç olmadı 5c alırız artık 1700 tl civarında sıfırı ona hemen jb yapılıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iOS 12 ile waze ve Google maps geliyor
Aslında benim için açığın %50 sini kapatır bu Eminim apple da bu kafada.
Spotify premium ile de baya iyi hale geldi CarPlay im

Ancaaaak uzun yolda arkada ağlayan ufaklıklar için video şart bende ve araç içi sonradan takılan mmedia sistemleri bana otobüsleri hatırlattığından carbridge gerekli

Hiç olmadı 5c alırız artık 1700 tl civarında sıfırı ona hemen jb yapılıyor

Waze ne işe yarar. Benim araca bağlanıp spotify dan müzik aktarınca spotify altında waze banner ı çıkıyor.

Kullanıcı yol alışkanlıkları ve beyanlarına göre şekillenen navigasyon
Türkiye’de henüz kullanımı yaygın değil ne kadar insan kullanırsa rota ve veriler o kadar tutarlı hale geliyor
Eskişehir’de benim hiç ihtiyacım olmaz ama İstanbul çocuklarının baya işine yarayacağı kesin
Google maps bile varlığı yeterli iOS 12 için

Bu arada iOS 12 reklamını carbridge tweak üzerindekini yapmışlar çok güldüm :)

Kullanıcı yol alışkanlıkları ve beyanlarına göre şekillenen navigasyon
Türkiye’de henüz kullanımı yaygın değil ne kadar insan kullanırsa rota ve veriler o kadar tutarlı hale geliyor
Eskişehir’de benim hiç ihtiyacım olmaz ama İstanbul çocuklarının baya işine yarayacağı kesin
Google maps bile varlığı yeterli iOS 12 için

Anladım, 2017 civic e carplay koyupta 2017 crv ye koymamalarına da ben çok gülüyorum, yararlanamıyoruz böyle özelliklerden.

O da iyiymiş ama daha iyisi var adam tonla para verip vag grubundan araba alıyor
CarPlay açtırmak için üzerine para veriyor

Maalesef ülkemizde araba fiyatları ÖTV’den dolayı hakettiğinin çok üzerinde,ithalatçılarda bu nedenle sürekli donanım kısıp ithal ediyorlar araçları
Sırf bu yüzden yurtdışında bir süre yaşayıp 3.0L benzinli arabaya sahip olmak gibi fanteziler gelişti bende

Herkese iyi geceler arkadaşlar iOS güncellemesini engellemek için tvOS kurulması gerek demişdiniz bunu yükleyebileceğim adres veya linki varmı varsa atabilirmisiniz telefonum 7 11.3.1

Haha ciddi misin yok artık 😂😂
[automerge]1530040857[/automerge]
Herkese iyi geceler arkadaşlar iOS güncellemesini engellemek için tvOS kurulması gerek demişdiniz bunu yükleyebileceğim adres veya linki varmı varsa atabilirmisiniz telefonum 7 11.3.1
Jailbreaktr.com/special

O da iyiymiş ama daha iyisi var adam tonla para verip vag grubundan araba alıyor

Maalesef ülkemizde araba fiyatları ÖTV’den dolayı hakettiğinin çok üzerinde,ithalatçılarda bu nedenle sürekli donanım kısıp ithal ediyorlar araçları
Sırf bu yüzden yurtdışında bir süre yaşayıp 3.0L benzinli arabaya sahip olmak gibi fanteziler gelişti bende

Haklısınız serviste carplay açtırmasını duymuştum vag grubunda, ah ben yurt dışına açılabilsem direkt çekicem C63S Coupe mi de çıkamadık bir türlü.

Bazı arabalarında açık geliyor ama çoğu böyle. Doğuşla alakalı bir durum bence yurtdışında ki modellerde eminim açık geliyordur. Bizim araç superb açık bende sırf onun için jb bekliyorum

Audi dahasınıda yapıyor ( Doğuş oto aslında ) CarPlay’i ek opsiyonlarla satıyorlar. Hayalet kadran falan. Temiz doğan parasından fazla para istiyorlar.

Beklemeyen var mı diye sor😁
ben artık beklemiyorum moruk umidi kestim adamlar aldı paralarını bu gün yarın diye diye 1 ay oldu tam neredeyse.

ilk zamanlar exploit lazımdı çıktı
dev account gerekli denildi 1 hafta bekledil yeni exploit için
1 hafta geçti yeniden başlatma hatası geldi
1 hafta geçti depolama sıkıntısı çıktı
1 hafta geçti şimdi de bir tane egolu velet var onun yardımı gerekiyor.

ben artık beklemiyorum moruk umidi kestim adamlar aldı paralarını bu gün yarın diye diye 1 ay oldu tam neredeyse.

ilk zamanlar exploit lazımdı çıktı
dev account gerekli denildi 1 hafta bekledil yeni exploit için
1 hafta geçti yeniden başlatma hatası geldi
1 hafta geçti depolama sıkıntısı çıktı
1 hafta geçti şimdi de bir tane egolu velet var onun yardımı gerekiyor.
Bende kestim ya ümidi. Çölde mahsur kalsam yürürken iki tabela görsem birinde su birinde jailbreak yazsa jailbreak olana gideceğim o haldeyim😁

Geri