Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Arkadaşlar jailbreak kadar boş ve gereksiz başka bişey yok.Telefonda donmalar,takılmalar,elmada kalma korkusu,abidik gubidik temalar,saçma sapan tweakler telefonun görselini bozuyor.Sade jailbreaksiz hali mis gibi aramaysa arama,mesajsa mesaj internetse internet neyinize yetmiyor böyle boş işlerle uğraşmayın.

Eeee neden bu sayfadasın cihat mı ediyorsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu bir gerçek ama @onderazazi bu araçın tek sahibi ve Coolstar tarafından çalınmıştır maalesef.
Emeğe Saygı ama artık kim bu araçı Coolstar'a yetiştirdi bilinmez.

JailbreakTR

Hadiiii çalmış mı ? Kendisi de yoruma yazmış yani benimkinin bire bir aynısı diye. Çalmış diye anlamadım ben. Mesaj atıp söylese bari. Vay şerefsiz Coolstar

Beyler biraz daha detaylı şekilde anlatın bizde anlayalım kim neyi çalmış jailbreak geliyorumu gelmiyormu şimdi ne olcak coolstar jailbreak hakkında neler söylüyor bunlardan biraz bahsedebilirmisiniz ????

Bunların çıkaracağı jb nin gibine gibiyeyim gibin bebesi kac gun oldu

Jailbreak Loading:██████████_| %97

Beyler biraz daha detaylı şekilde anlatın bizde anlayalım kim neyi çalmış jailbreak geliyorumu gelmiyormu şimdi ne olcak coolstar jailbreak hakkında neler söylüyor bunlardan biraz bahsedebilirmisiniz ????
bir qrup ios 11.2.x jb cikarmis .coolstar ve etrafindakilar o aracin calinti oldugunu ve kotu amacli oldugunu soyluyorlar

Bence çakal pislik yapıyor adam sağlam jailbreak çıkarmış paylaşılan videolar ve resimler çalıştığını gösteriyor coll denen maldan da birşey geleceği yok

Bence çakal pislik yapıyor adam sağlam jailbreak çıkarmış paylaşılan videolar ve resimler çalıştığını gösteriyor coll denen maldan da birşey geleceği yok

Benim Sürüm 11.2.2 Çıkan jailbreaki söyleyin banada gösterin ben yükleyim

Bu yeni çıkarılan 11.2.x jailbreak’i için çalıntı demek doğru değil. Çünkü coolstar açık kaynak kodlu olarak yayınladığı bir projeyi alıp geliştirme yaptılar. Çalıntı olmaması güvenli olduğu anlamına gelmiyor. İçerisinde zararlı kodları mevcut diyenler var. En garantisi biraz daha beklemek.

Ne kadar mı bekleyeceğiz? Belki 1 hafta içinde QiLin yayınlanacak yani Coolstar’ın beklediği araç.

Az daha sabır diyoruz ve beklemeye devam maalesef.

6F114CE2-6B6F-4084-9EF7-B8A2F6EA6639.png

Bu çıkan JB yi deneme telefonu olan arkadaşlardan birisi hiç denemedi mi ya :)

Benim Tanıdığım bir iki kişi denedi evet aynen Video'daki gibi çalışıyor.

sadece Tweak Cylinder ve DateinStatusbar çalışıyor..

Cihazda kasmalar, donmalar ve kendi kendine respringler oluşuyor!

zaten yukarda adam tweet atmış jonathan levin ile mosec'de geçen cuma görüşmüşler.. eksik olan aracı Levin belki bu hafta yayınlacakmış..
Coolstar da bunu beklemekte
Başka bir problem çıkmazsa ve bunuda eklerse tamamdır..

JailbreakTR

Sırf wifi ve bluetooh'u tek tıkla kapatabilmek için bile JB yapmaya razı oldum.

Geri