jailbreak kaldırma programımı ne bu ?Bakın kimi buldum![]()
jailbreak kaldırma programımı ne bu ?Bakın kimi buldum![]()
Kime yapıyor bu yorumuBakın kimi buldum![]()
Arkadaşlar jailbreak kadar boş ve gereksiz başka bişey yok.Telefonda donmalar,takılmalar,elmada kalma korkusu,abidik gubidik temalar,saçma sapan tweakler telefonun görselini bozuyor.Sade jailbreaksiz hali mis gibi aramaysa arama,mesajsa mesaj internetse internet neyinize yetmiyor böyle boş işlerle uğraşmayın.
Eeee neden bu sayfadasıncihat mı ediyorsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bakın kimi buldum️
![]()
Bu bir gerçek ama @onderazazi bu araçın tek sahibi ve Coolstar tarafından çalınmıştır maalesef.
Emeğe Saygı ama artık kim bu araçı Coolstar'a yetiştirdi bilinmez.
JailbreakTR
Hadiiii çalmış mı ? Kendisi de yoruma yazmış yani benimkinin bire bir aynısı diye. Çalmış diye anlamadım ben. Mesaj atıp söylese bari. Vay şerefsiz Coolstar
Bu coolstar beyefendi bide Xiaolian team e laf atıyor. Çalışmalarımı çaldınız üzerine eklemelerle araç çıkardınız diye kendisi emekten anlamayan bir arkadaş anlaşılan.Aynen öyle
JailbreakTR
bir qrup ios 11.2.x jb cikarmis .coolstar ve etrafindakilar o aracin calinti oldugunu ve kotu amacli oldugunu soyluyorlarBeyler biraz daha detaylı şekilde anlatın bizde anlayalım kim neyi çalmış jailbreak geliyorumu gelmiyormu şimdi ne olcak coolstar jailbreak hakkında neler söylüyor bunlardan biraz bahsedebilirmisiniz ????
Evet gördum gayet çalıyor ama benim sürüm 11.3.1bir qrup ios 11.2.x jb cikarmis .coolstar ve etrafindakilar o aracin calinti oldugunu ve kotu amacli oldugunu soyluyorlar
benim surumumde ios 11.3 beta6 o qrup ios 11.3.x icinde jb yapacagiz dedi. ama coolstara guvenmek bence iyi. simdide islerini hizlandirirEvet gördum gayet çalıyor ama benim sürüm 11.3.1
Bence çakal pislik yapıyor adam sağlam jailbreak çıkarmış paylaşılan videolar ve resimler çalıştığını gösteriyor coll denen maldan da birşey geleceği yok
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yook artık şaka mı yapıyorsunuz abi?Bu bir gerçek ama @onderazazi bu araçın tek sahibi ve Coolstar tarafından çalınmıştır maalesef.
Emeğe Saygı ama artık kim bu araçı Coolstar'a yetiştirdi bilinmez.
JailbreakTR
Bu çıkan JB yi deneme telefonu olan arkadaşlardan birisi hiç denemedi mi ya :)