Hayır arkadaşım. Maalesef baseband uyumlu değil
Haybeye yükselttik o zaman

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayır arkadaşım. Maalesef baseband uyumlu değil
bende oyle kullaniyorum.hicbir sey yapma bekle jb cikinca jb yaparsin.jb cikinca tweak kurarsin ekrana cikan bildirimde kaybolur
Kuramazsın betanında imzası kapanmış
Peki Bir Jailbreak Çıltımı11.2.2 İçin Bir Dedikodu Var?
Şuan elle tutulur denenmiş ciddi bir araç Yok ama eli kulağında diye düşünüyoruz yakında gelecektir.Gelen araç senin sürümü de kapsayacaktır
Bir Çinli Grup Çıkarmış Deniyor xiaol Mudur Nedir Adınıda Yazamıyom
Öyle olma ihtimali olsada, Electra'nın yine bi geçmişi var elle tutulur güven veren ürünleri mevcut. Bence 11.2.x larında beklemesi en mantıklısı.Bence adamlar yaptı yapacağını o xiaolian takımı jb yi çıkardı Electrayi kullanmış olabilir yani yaptı mı yaptı benim telefon 11.2 olsa ben hemen denerdim 11.3.1 Benim ki eskisi diye olmayacak degil ya adamlar sadece kullanamazsınız Electrayi diyo zaten çıkan çıkmış eldeki jb de hata olursa adamlar da günceller :)
Dediğim gibi jailbreaki çıkaran jb de olan hataları hayli hayli güncellerÖyle olma ihtimali olsada, Electra'nın yine bi geçmişi var elle tutulur güven veren ürünleri mevcut. Bence 11.2.x larında beklemesi en mantıklısı.
Coolstara cok gıcık kaptım şu xiaolian mi 11.3.1 electradan önce çıkarsın yapacam o dereceGençler bence bekleyin bu kadar bekledik az daha bekleyek zarar etmeyin
Çok sabırlıyız :), bana kalırsa 15-20 temmuz arası gelecekYa valla çıldırıcam artık herkes birine laf atıyor olan bize oluyor. Ama biz Türkler sabırlı insanlarız canım
nedense her gün bunu diyen çıkıyor ve jb yayınlanmıyorO gece bu gece![]()