11.4 imzası devam ettiği sürece 11.3.1 e fr yapabilirsin. 11.2.6 sep i farklı olduğundan geçenezsinArkadaşlar şimdi ssh kayıtlarımda 11.2.6 da var. Fr kullanım sadece 11.3.1 E mi dönülebilir yoksa 11.2.6 yada dönebilir miyim? iPhone x
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
11.3.1 hocam11.2.6 ya kadar destekliyor.Sizin sürüm ne ?
Arkadaşlar şimdi ssh kayıtlarımda 11.2.6 da var. Fr kullanım sadece 11.3.1 E mi dönülebilir yoksa 11.2.6 yada dönebilir miyim? iPhone x
Mevcut cihaz sürümünüz nedir? FR kullandığınız takdirde FaceID kullanamazsınız.. Bilginiz olsunArkadaşlar şimdi ssh kayıtlarımda 11.2.6 da var. Fr kullanım sadece 11.3.1 E mi dönülebilir yoksa 11.2.6 yada dönebilir miyim? iPhone x
bende oyle kullaniyorum.hicbir sey yapma bekle jb cikinca jb yaparsin.jb cikinca tweak kurarsin ekrana cikan bildirimde kaybolurios 11.3 beta 6 kullaniyorum. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
evet size ne ? guyaki milleti uyandiriyorlar.ama ios 11.2.x jb coolstarin elinde patladiBu elektra ekibi ne ayak ya sizene kardeşim isteyen istediği jailbreaği yayınlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
evet biran once paylasmazsa biterAhahaha kaynak kodlarının paylaşımı onun biraz daha hızlanmasını sağlayacaktır çünkü baksanıza tutuştu yalan inanmayın tarzında şeyler yazıyor tahtı kaybetmemek için olabildiğince hızlı paylaşmaya çalışacak.
Küsüyor aga sonra hiç çıkarmazevet biran once paylasmazsa biter
o qrupun eskiden kotu amacli paylasimlari varmis.virus bulastirmak gibi bir seyler diyorlarKüsüyor aga sonra hiç çıkarmaz
Aynen öyleeeKüsüyor aga sonra hiç çıkarmaz
bildiğimiz yoldan şaşmayalım biz yinedeAynen electra yı beklemek daha mantıklı xiaolian team bunların jailbreak ı bana güven vermedi hiç
BİR FİDAN BİN İNSAN![]()
Mevcut cihaz sürümünüz nedir? FR kullandığınız takdirde FaceID kullanamazsınız.. Bilginiz olsun
Hayır arkadaşım. Maalesef baseband uyumlu değilDostum halihazırda 11.3.1 versiyon yüklü. Fakat eğer 11.2.6 için jailbreak çıkarsa Fr Kullanarak dönebilir miyim onu merak ettim
Cihazınız X ise kesinlikle FutureRestore dan uzak durun.. Tabii FaceID kullanmak istiyorsanız.Dostum halihazırda 11.3.1 versiyon yüklü. Fakat eğer 11.2.6 için jailbreak çıkarsa Fr Kullanarak dönebilir miyim onu merak ettim