Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Arkadaşlar şimdi ssh kayıtlarımda 11.2.6 da var. Fr kullanım sadece 11.3.1 E mi dönülebilir yoksa 11.2.6 yada dönebilir miyim? iPhone x

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar şimdi ssh kayıtlarımda 11.2.6 da var. Fr kullanım sadece 11.3.1 E mi dönülebilir yoksa 11.2.6 yada dönebilir miyim? iPhone x

11.4 imzası devam ettiği sürece 11.3.1 e fr yapabilirsin. 11.2.6 sep i farklı olduğundan geçenezsin

sadece 11.3.1'e yükseltebilirsin eğer 11.3.1'in altındaysan..

Not: Elmada kalmayın NaimBey

JailbreakTR

Mevcut cihaz sürümünüz nedir? FR kullandığınız takdirde FaceID kullanamazsınız.. Bilginiz olsun

09c335f3fa287d94976641e27490466e.png

Çeviri : Yani aslında @ XiaolianTeam diye birşey yok. Hepsi onun ve onun sahte dolandırıcılık saçmalıkları.

Yani tahmin et ne oldu? Bu iOS 11.2.x için son Electra vurma aslında aslında @ ijapija00 (bir kez daha) tarafından yapıldığı ortaya çıkıyor. Sahte ve kırılmış şeyleri serbest bırakma öyküsü vardır. Bundan ciddi olarak uzak durmalısın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu elektra ekibi ne ayak ya sizene kardeşim isteyen istediği jailbreaği yayınlar

Olay şu CoolStar daha önce kaynak kodlarını yayınladı ve bu aracın küçük değişikliklerle 11.2.x içinde çalışabileceğini söyledi. 11.2.x açığı yayınlandı ve küçük değişiklikle jailbreak ve substrate çalışır hale geldi ki bunu coolstar'da yaptı. Coolstar 11.3.1 sorununuda çözdükten sonra 11.2 -11.3.1 arası için yayınlayacaktır.

Ahahaha kaynak kodlarının paylaşımı onun biraz daha hızlanmasını sağlayacaktır çünkü baksanıza tutuştu yalan inanmayın tarzında şeyler yazıyor tahtı kaybetmemek için olabildiğince hızlı paylaşmaya çalışacak.

Ahahaha kaynak kodlarının paylaşımı onun biraz daha hızlanmasını sağlayacaktır çünkü baksanıza tutuştu yalan inanmayın tarzında şeyler yazıyor tahtı kaybetmemek için olabildiğince hızlı paylaşmaya çalışacak.
evet biran once paylasmazsa biter

Bu hızlandırdı süreci yalnız onu yüklenenlere karşı bi koruma yapar söyleyeyim size kullandırtmaz electrayı bi şekilde çakıştırır bi şeyleri tavsiyem onu kurmayın bekleyin artık yayınlamak zorunda ;)

Mevcut cihaz sürümünüz nedir? FR kullandığınız takdirde FaceID kullanamazsınız.. Bilginiz olsun

Dostum halihazırda 11.3.1 versiyon yüklü. Fakat eğer 11.2.6 için jailbreak çıkarsa Fr Kullanarak dönebilir miyim onu merak ettim

Dostum halihazırda 11.3.1 versiyon yüklü. Fakat eğer 11.2.6 için jailbreak çıkarsa Fr Kullanarak dönebilir miyim onu merak ettim

Hayır arkadaşım. Maalesef baseband uyumlu değil

Cihazınız X ise kesinlikle FutureRestore dan uzak durun.. Tabii FaceID kullanmak istiyorsanız.
Şu anda FR FaceID de sorun yarattığından X ler de kullanılması tavsiye edilmiyor.

Geri