Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

2 gündür sürpriz diyor bence yarın paylaşacak bundan kesinlikle eminim. Çünkü şu an kendisini zor tutuyor ve heyecanlı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 gündür sürpriz diyor bence yarın paylaşacak bundan kesinlikle eminim. Çünkü şu an kendisini zor tutuyor ve heyecanlı

evet bencede kendisini zor tutuyor ama neden dalga gecsin anlamadim

Kesin seçimleri bekliyordu seçime göre jailbreak salı verecek

01cbac9bd74532b7974a8f3df8998cd2.png

Pwn20wnd rtweet etmiş coolstarın twitini. Hadi bu gece yayınlayında, sabah namazını kılıp islama girin diye dua edeyim size

Sunday funday yapıcak sanırım pazar yayınlıycak

Ooo hele bizim buradaki adamdaki olaya bak. Benim evde net yoktu 11.3.1 indirmek için nete gittim indirdim flaşa attım. Bir program kurmuş PC’ye flaşa atılan her 1 GB için ayrı bir ücret alıyordu. 2-3 tl ek ücret verdim adama boştan yere. Sen internet kafesin zaten işin bu. “İnternet”
Zaten bende i tunesi kurarkan pc yeniden başlattı, indirdiğim ve yaptığım değişiklikler hepsi gitti, arkadaşın pc de i future restore kullanmak zorunda kaldım.
[automerge]1529702288[/automerge]
Jailbreak geliyor gibi coolstar twitter sayfasına ulaşılamıyor.

Son düzenleme:
Zaten bende i tunesi kurarkan pc yeniden başlattı, indirdiğim ve yaptığım değişiklikler hepsi gitti, arkadaşın pc de i future restore kullanmak zorunda kaldım.
[automerge]1529702288[/automerge]
Jailbreak geliyor gibi coolstar twitter sayfasına ulaşılamıyor.
Hocam bu gelemiyor anlamına gelmiyor mu ? 😂

Adamlar 11.3.1’e geçin dedi, ipsw.me sitesinde bile 11.3.1’e geçin diye bildirimler yapıldı, insanlar teşvik edildi, bir kaç sorun var dedi, onları hallettiler jb bitti dedi. Daha neyi bekliyorsun ki ? Tamam bir hacker olarak kendini geliştirmek için yapıyorsun. İyisin de maşallah, adamlar sana para verdi yeni iPad, yeni iPhone aldın daha ne istiyorsun ki ? Alt tarafı bir site açacaksın, oraya da bir ipa koyacaksın. Site açmaya da gerek yok, şimdikini güncelle yeter. 😂

arkadaslar farkindaysaniz adam her gun ayni saatde tweet atiyor cikiyor. bu 3-4 gun icinde. ama bir haftada boyle devam ederse her gun tweet atip cikarsa bilin ki ios 12 bekliyor yada bu ayin bitmesini ...1 hafta boyle yaparsa eger

Bende de ulaşılmıyordu şimdi ulaşıldı :/

Hesaba ulaşılamamış değil de Twitter ile alakalı bir durum o. 3-4 saattir bazen bir profile tıkladığında “twitlerin yüklenmesi uzun sürüyor” uyarısı alıyorsun. Coolstar ile alakalı değil :))

Geri