Valla şimdi merak ettim süprizini nedir ki acaba
içimize su serpse bari 
BİR FİDAN BİN İNSAN

BİR FİDAN BİN İNSAN

Son düzenleme:
Valla şimdi merak ettim süprizini nedir ki acaba
BİR FİDAN BİN İNSAN![]()
Valla sürpriz falan yok herhalde. Ağam bizle eğleniiir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
evet bencede kendisini zor tutuyor ama neden dalga gecsin anlamadim2 gündür sürpriz diyor bence yarın paylaşacak bundan kesinlikle eminim. Çünkü şu an kendisini zor tutuyor ve heyecanlı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Herkes totem yapıyor bende söyliyim yarın gece 03:00 suların da gelecek bence istihbarat sağlam coolstardan
Herkes totem yapıyor bende söyliyim yarın gece 03:00 suların da gelecek bence istihbarat sağlam coolstardan
4 yada 6 haneli şifreleri brute force ile kırarken belli bir sayıda yanlış girince telefon sıfırlanıyor ya onu bypass edecek çözüm bulmuş anlayacağın jailbreak ile alakası yokburda ne diyor ?
tesekkurler4 yada 6 haneli şifreleri brute force ile kırarken belli bir sayıda yanlış girince telefon sıfırlanıyor ya onu bypass edecek çözüm bulmuş anlayacağın jailbreak ile alakası yok
Zaten bende i tunesi kurarkan pc yeniden başlattı, indirdiğim ve yaptığım değişiklikler hepsi gitti, arkadaşın pc de i future restore kullanmak zorunda kaldım.Ooo hele bizim buradaki adamdaki olaya bak. Benim evde net yoktu 11.3.1 indirmek için nete gittim indirdim flaşa attım. Bir program kurmuş PC’ye flaşa atılan her 1 GB için ayrı bir ücret alıyordu. 2-3 tl ek ücret verdim adama boştan yere. Sen internet kafesin zaten işin bu. “İnternet”
Hocam bu gelemiyor anlamına gelmiyor mu ?Zaten bende i tunesi kurarkan pc yeniden başlattı, indirdiğim ve yaptığım değişiklikler hepsi gitti, arkadaşın pc de i future restore kullanmak zorunda kaldım.
[automerge]1529702288[/automerge]
Jailbreak geliyor gibi coolstar twitter sayfasına ulaşılamıyor.
Hocam bu gelemiyor anlamına gelmiyor mu ?![]()
Bende de ulaşılmıyordu şimdi ulaşıldı :/