Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

7c5a5a592dd7a5252d040bc53e72314d.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne diyor coolstar ??

arkadaslar farkindaysaniz adam her gun ayni saatde tweet atiyor cikiyor. bu 3-4 gun icinde. ama bir haftada boyle devam ederse her gun tweet atip cikarsa bilin ki ios 12 bekliyor yada bu ayin bitmesini ...1 hafta boyle yaparsa eger
Hocam belkide bu söylediklerinin hepsi planlı yani tweetdeckden otomatik saatli gönderiliyor olabilir.

Beta uyarısını kaldıran tweak repolara düştü ne dersiniz jb geliyormu acaba

d83e3c61b9a4ea8044db1ef5d175df6a.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7 Haziranda kız arkadaşımdan ayrıldım 7 Haziranda foruma kayıt oldum,o gün ayrılmadan önce Jailbreak’ı takip ediyordum bu forumdan ki bi olay sonucu gerçi uzun süredir devam eden bir olay sonucu ayrıldık.Şimdi 16 gün oldu bekliyorum hem O’nu hem Jailbreak’i.
Belki O’da jailbreak’ı bekliyordur. Jailbreak gelince gelir..🙂

7 Haziranda kız arkadaşımdan ayrıldım 7 Haziranda foruma kayıt oldum,o gün ayrılmadan önce Jailbreak’ı takip ediyordum bu forumdan ki bi olay sonucu gerçi uzun süredir devam eden bir olay sonucu ayrıldık.Şimdi 16 gün oldu bekliyorum hem O’nu hem Jailbreak’i.
Belki O’da jailbreak’ı bekliyordur. Jailbreak gelince gelir..

İnşallah kız arkadaşın Jb den önce gelir

Belki O’da jailbreak’ı bekliyordur. Jailbreak gelince gelir..🙂
Gece gece üzdün be kardeş..

Belki O’da jailbreak’ı bekliyordur. Jailbreak gelince gelir..

Boşver Jailbreak kardeş, seviyorsan git tut kolundan al gel

Gelirse artık senindir...
Gelmezse zaten hiçbir zaman Senin olmamıştır...

Bak daha Hala duruyor

JailbreakTR

@duckwinduck senin için yakıyorum son sigaramı kardeşim.. Herkese iyi geceler :)
İyi geceler,eyvallah
[automerge]1529715077[/automerge]
Boşver Jailbreak kardeş, seviyorsan git tut kolundan al gel

Gelirse artık senindir...
Gelmezse zaten hiçbir zaman Senin olmamıştır...

Bak daha Hala duruyor

JailbreakTR
1 sene sonra bu tarihlerde buraya gelirim belki yine yeni bir jailbreak bekliyor oluyoruzdur bilemeyiz😀
Ama açarım bu konuyu böyle böyle bi @efsane6 @gokmenecer abilerim vardı bak böyle yazmışlardı derim.
Size de 1 sene sonra açıklarım neden 1 sene olduğunu😀
Ki hiç korkmuyorum gelmiceğinden,gelicek ama beklemek zor..

Son düzenleme:
Selam millet
10.2 jb kullanıcısıyım sizleri yeni tanıdım. Sayfada bulunan discord linkinin süresi dolmuş diyor, aktif olan discord kanalınız varmı link verebilirmisiniz.

Geri