Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

İmzalarla ilgili bir şey sormak istiyorum.

Elimde 11.2.5 sürüm dosyası var diyelim. Yüklemeye çalışıyorum, itunes sunucuya bağlanıyor, bakıyor imza kapalı ve yüklememe izin vermiyor.

(İstemi başka bir sunucuya yönlendirmek bu kadar zor bir olay mı?)

Onca jailbreak yapan adam, uğraşsa tüm sürümleri atsa bir sunucuya, bir programcıkla da yönlendirse ve bağlanıp onay almak isteyen itunes u gerçek sunucu olduğuna inandırsa..... olmaz mı? Neden yapılamıyor?

Yada Apple hiç bir zaman erişemeyeceğimizi bildiği halde imzaları kapalı o dosyaları orada herkese neden açık tutuyor? Ocak ayında şu problem olduğu zamandaki gibi..

Elimde 11.2.5 sürüm dosyası var diyelim. Yüklemeye çalışıyorum, itunes sunucuya bağlanıyor, bakıyor imza kapalı ve yüklememe izin vermiyor.

Onca jailbreak yapan adam, uğraşsa tüm sürümleri atsa bir sunucuya, bir programcıkla da yönlendirse ve bağlanıp onay almak isteyen itunes u gerçek sunucu olduğuna inandırsa..... olmaz mı? Neden yapılamıyor?

Yada Apple hiç bir zaman erişemeyeceğimizi bildiği halde imzaları kapalı o dosyaları orada herkese açık tutuyor? Ocak ayında şu problem olduğu zamandaki gibi..
mantikli soru

Yada Apple hiç bir zaman erişemeyeceğimizi bildiği halde imzaları kapalı o dosyaları orada herkese açık tutuyor? Ocak ayında şu problem olduğu zamandaki gibi..

Cevap basit: iTunes ile sunucu arasındaki iletişim benzersizdir yani çözülemiyor. Eğerki bi şekilde yüklediniz o zaman etkinleştirme sırasında sorun çıkacaktır.

JailbreakTR

Cevap basit: iTunes ile sunucu arasındaki iletişim benzersizdir yani çözülemiyor. Eğerki bi şekilde yüklediniz o zaman etkinleştirme sırasında sorun çıkacaktır.

JailbreakTR
Eyvallah hocam, peki Apple kapalı imzaları neden hep göz önünde tutuyor? Kedinin ciğere baktığı gibi bakıyoruz biz de?

Fırtına öncesi sessizlik hakim . Bu durum hayra alamet değil ya bakalım ne olacak sonuç. :-) inşallah sessizliklerini jb aracını yayınlayarak bozarlar :-)

Fırtına öncesi sessizlik hakim . Bu durum hayra alamet değil ya bakalım ne olacak sonuç. :-) inşallah sessizliklerini jb aracını yayınlayarak bozarlar :-)

Coolstar : „Got a new surprise coming soon for you all with Electra 11.3.1 ;)

Coolstar Süprisle birlikte Jailbreak gelecekini söliyor burada belki onunla ugrasiyorlar diye sessizlik dir.

Coolstar bi donate açsa 15 bin dolar gelsin jb yi yayınlayacağım , kendime ikinci el mustang alacağım dese 1 haftaya tamamlanır para bu çocuk neden böyle şeyler yapmıyor da boş bekletiyor milleti

Hocam konu para filan değil yapmayın allah aşkına ya para olsa sat apple a açığı bağıştan çok daha fazlasını bir anda alır stabil hale getirmeye çalışıyorlar:)daha vfs exploit açıklanalı 1 hafta oldu azıcık sakin eskiden olsa nasıl bekleyecekti bu millet bilmem habersiz jb beklerdik Twitter filan yoktu :). @RimeX

Eyvallah hocam, peki Apple kapalı imzaları neden hep göz önünde tutuyor? Kedinin ciğere baktığı gibi bakıyoruz biz de?
imzalarla bu işi yönetiyor çünkü herkesi birden kontrol etmesi kolaydır. Hep güncel tutarak sorunlara daha çabuk çözüm getirebiliyor.

Hocam konu para filan değil yapmayın allah aşkına ya para olsa sat apple a açığı bağıştan çok daha fazlasını bir anda alır stabil hale getirmeye çalışıyorlar:)daha vfs exploit açıklanalı 1 hafta oldu azıcık sakin eskiden olsa nasıl bekleyecekti bu millet bilmem habersiz jb beklerdik Twitter filan yoktu :)
Yok hocam onu demiyorum tabi açığı bildirse şirketten ödülünü alır. Şakasına diyorum, Boş beklemek milleti boşuna geriyor. Dese ki 15k dolar lazım araba alacağım, biz de bağısın toplanmasını bekleyelim zaman geçsin 😂

Bence mutlu haber bugün sessizlik hakim apple açıklama yapıyor jb ile ilgili bu gece sevinicez gibi içime doğuyor

0b387633a24151d308675754df98a3a4.png

Yorumsuz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

vulcan 360 güvenlik ekibi ios 11.4 ile ios 12'ye JB atmış bile. amaçları hep şov bize faydaları yok.

Ne demek istiyor ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20180622-220258_Twitter.jpg
    Screenshot_20180622-220258_Twitter.jpg
    407.4 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20180622-220407_Twitter.jpg
    Screenshot_20180622-220407_Twitter.jpg
    420.9 KB · Görüntüleme: 32
Bu da son twiti : Seçtiğim parçaları( herhalde daha önce paylaştığı müzikler var) izleyen insanlar için bir sürprizim olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
03dd23d6fd56401f41ff088578b5a91b.png

Geri